15 16 17 si gibi yıllarca üzerinde konuşacağımız şubat 2020 ye fark atabilecek sistemi dramatik şekilde kaybettik, ufak tefek etkisi olacaktır yine de....
Posts by B230S80
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sen bunun üstüne 30 40 daha koyarsın 16 sı sabahı
-
trabzon çarşıbaşı rakım 400 , 30cm örtü oldu bile ve yoğun tipi devam ediyor
Dostum foto at gözümüz şenlensin, bu arada bu kadar beklemiyordum, kıyısından köşesinden zor giren bu oluşum vallahi beni çok tatmin etti 15 i gece 16 sabah saatlerine kadar şöyle geceden sabaha bi denizden kapatırsa tadından yenmez
-
Söğütlü 80 mt, yollar her yer bembeyaz oldu, çok güzel yağdı, eğer bu yağış bilsekki sabaha kadar yoğun yağacak 40 50 cm olurdu
-
Sahile yapışık yorozu deviren bant geliyor bi aksilik olmazsa kar sınırını düşürebilir
-
Moloz köşk boztepe boyunca kar sisi geçiyor
-
Saat 4 ten sonra akçaabat yoroz trabzon sahilini boş değilde aynı sabahki gibi kıyıya yakın boydan boya temas eden geçen kütle yakalarsa 1-2 saat bile olsa şöyle grupel kar sert bir yağış 3-5bişey alsak iyiydi be
-
Sen iyisin her türlü sahille yaklaşık 2 derece fark atıyor geçen senede ardı arkası kesilmeden peşpeşe geldi sistemler sahilde biliyorsun biraz düşük olsaydı sahilde tatmin olurdu sizin oralar ise dahada üstüne koyardı
-
Konum neresi rakım kaç dostum
-
Bugün yaşadığımız vurkaç, şekli şemali etkisi itibari ile tam shilde örtü olmasada tatmin etti 1-2 dereceler ve akçaabatta 13 üzeri trabzonda 10 civarı yağış aldı kky yağmur kar hepsi dahil, yoroz moroz dinlemedi potansiyeline göre çok çok iyiydi...
-
sizin orada tutmadı mı 200 rakım ve üstü yerlerde tutmuş
Beşirli 230 mt 5 cm civarı yağmaya devam ediyor , söğütlü 80 yerler tozak lı
-
Bu tipi tip gelirse işte o zaman ihya oluruz, bu arada sahil bandımız için şubat ayı pek parlak değil uzun yıllardır 8 şubat 2020 ve 2017 var, VALLAHİ akçaabat trabzon sahil şeridine 10 cm üstü baş tacıdır
-
Aynı geçen seneki sistemlerin özeti sahile arada tozak grupel kar, eğer ikindi akşama doğru yağışı yakalarsa ki hiç sanmıyorum, yakalarsa 2-3 cm olur oda yakalarsa
-
Akçaabat trabzon sahil şeridine kar kky yağıyor bu kadar bekle bekle kuzey kuzeydoğu koridoru potansiyelinin verdiğine bak, buna da şükür 16 sı sabahına bakalım sahile kadar hafifte olsa örtü olur mu, muazzam bir sisteme evrilecekken malumunuz çok bozdu,, yoksa 2017 den daha iyisi olacaktı,
-
Trabzon akcaabat arası radara bak keşke iki üç gün böyle olsa ama bilsekki kırım dan koptu geldi devamı olacak, bizde böyle nabalım
-
Söğütlü 80 mt kar ara ara yoğun geçiyor çimlerin üstü mikroskobik beyazladı ama az daha yüksekler beyazlık oldu, ah ah bilsekki peşi gelecek ama biliyoruz ki gelmeyecek
-
Geçen kış trabzon için 200 mt üstü kademeli çok çok iyi idi, yani bir şekilde sahil bandına diyorki otur oturduğun yerde sen bu kadarsın, düşünsenize 1 derece daha soğuk olsa sistemin biri gider biri gelir şeklindeydi, bu sene de ocak başı sistemi efsane olacaktı bişey giriyor olmuyor aga, keza 16 şubat gibi kuzeyden gelip kafkaslardan dönüyor yüksek üstten kavrayıp bi aşsğı soksa al sana efsane ama olmuyor işte diyorum ya sen bu kadarsın çok zorlama diyor atmosfer, ama son yıllarda bir şekilde aşırı düzensizlik var sahil şeridi için bir şekilde bir şey oluyor girmiyor tam olarak....
Ecmf olsun, külüstür VS bakıyorsun soğuk mn altı olacak diyor bölgemiz ama gel gör ki sadece serin oluyor bir türlü o periyodu değerlendiremiyor acayip bişey
-
ALLAH rahmet eylesin, sabırlıklar dilerim, milletimizin de başı sağ olsun açıklanacak bişey değil psikolojimiz bozuk bakmayın ufak tefek yoruma girdiğimize
Tvye bakmayım diyorum kendimi kanallarda buluyorum gözümüzden yaş geliyor burnumuzun direği sızlıyor, tanıdığım arkadaşımın eniştesi de Nurdağında mış aldığı habere göre akrabalarını kaybetmiş halen enkaz bekliyorlar anlayın gerisini
-
13 ü sistemi resmen yoktan var oldu çok doğulu gidiyordu sonra hafif güney batılı gelip yine doğuladı eğer daha güneybatılı gelse idi öz Karadeniz sistemi olmuştu, bu haliyle de yarın ufak tefek bir şey görünüyor
-
Gfs düzeleceğine gittikçe bozuluyor ne inat ettin be
Boşver hocam, avrupada yüksek varken ve kuzeydoğu kanadında 1030 yüksek varken azor ile nasıl birleşip kesmedi anlamadım, dün sabahki güncelde kesmişti sonrasındaki güncellerde koparamadı, koparsa net efsane, o değilde 13 güçlenmiş, gerisini artık koyverelim gitsin sıktı artık...