Olurmu yaaa adam meteroloji uzmanı. Bu işin okulunu okumadı hatta üniversite mezunu bile değil lise mezunu olur olur tv kanallarına çıkar.
Posts by Tam1Fekalett
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Vaybe doğudan gelen naraları atan çakma şarlatan diplomasız sahte uzman dediyse,tam tersi oluyordu.
-
Merak ettiğim şu ; mesela Aralık ayında ve Ocak 15e kadarki süreçte dolu dolu 4-5 sistem aldık
-16 girdi , 30-40-50 cm karlar aldık
Okullar tatil matil oldu
Siklonik sistemle kara boğulduk
Dek bombardımanı aldık
Yetmedi Ocak 15’te Vorteks aldık , kar hortumu oluştu :)) yani kara doyduk diyelim
15 Ocaktan sonra kış durgun geçse ne berbat kıştı diyen olur mu acaba 🙃
efsaneleri yaşa gene Derler. 15 ocaktan marta kadar çöp olsun gene derler biliyorum kar manyaklarını ama kış bitsin ne efsane bir kış oldu be diye söylerler.
-
Efsane sistemler ağır ağır yaklaşır bi anda ortaya çıkar. sinsidir 2017 neydi mesela 6 gün önceden belirdi.
-
Yılan o lanet uralı parçala oğlum.
-
İşte o ntv havadurumunu o gece 23.52 de izledim ozaman 8 yaşındaydım.Efsane bişeydi ya müziği bile adamı farklı hislere sokuyordu.
-
Nadir raslanan efsane sistemlerden tam bir sibirya sistemiydi 2012 getir götürünü yapar.yer sıcaklığı efsaneydi 500 milibar kuvettli değildi ama böyle kuzey doğulu doğulu sistemer çok çok zor gelir.
-
bu sene bune benzer böyle bir sistem gelecek yazın bi kenara
-
gelecekse böyle gelsin
-
konya akşehirde yaşamaya başladım rakım 1000, istanbulda yaşarken kar için 850hpa da -10 12 gerekiyordu konyada 850hpa kaç gibi olursa kar için uygun hava oluşur acaba
-1 de sulukar kar olur görsel açıdan, 850 hpa -2 ve -3 te kar yere yapışır tutar.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-