Bugünlük son olsun bu.
Beiträge von ....
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
Samet hocam site içi değişikliklere istinaden şu hf puanların rakamlarının arasına nokta konulsa çok iyi olur diye düşünüyorum.Nacizane önerimdir.
-
Dün gece işte arnavutköy ömerli tarafı 3 derece falan oldu motordaydık donduk.
Benim de arkadaşımın arabasının tekeri patlamıştı sabah karşı.Yardıma giderken ellerim uyuştu.Buz gibiydi hava burada.
-
-
İşler kesat.Son birkaç gün pazar gününden farksız.Hadi hayırlısı.Günümüz güzel geçsin.Yüzümüzden gülümseme eksik olmasın.

-
Beni bilen bilir Enflasyonu fiyatlara yansıtırım ama elim boldur.Bol bol para basar Merkez Bankası zamanı gelince de dağıtırız.

Maksimum TÜİK enflasyonu yansıtılsın lütfen.Dığerleri dezenformasyon yapıyormuş
.Şaka bir yana hayırlı olsun. -
Birşey sormak istiyorum. Güneş tutulması istanbulda yüzde 38 olduğu için havada kararma yaşanacak mı ? ya da gözle görülür bir kapanma.
Doğduğumdan beri gördüğüm ilk tutulma olucak heyecan ondan.
Tutulma sırasında ülkemizde en ufak bir kararma olmayacak.Tutulma esnasında telefonun kamerasına gözlüğü tutup çekim yaparsanız güneşin örtülmesini rahatlıkla görebilirsiniz.%85'in altındaki örtülmelerde hava kararması olmuyor.%85-90 arasındaki kararmayı o gün tutulma olduğunu bilmeyen biri anlamaz.90-96 arası hafiften gün batımına yaklaşır.96-98 alacakaranlık ve biraz karanlığı.99-100 kapkaranlık.Ufuk çizgisindeki lacivertlik dışında heryer zifiri karanlık olur.Hava temizse , Ay Dünya'ya maksimum yakınlıktaysa o lacivertlik bile olmaz.1 Haziran 2030 sabahında %88'lik bir tutulma var.Ama halkalı tutulma kategorisinde.Yani tutulma , Ay Dünya'dan uzaklaşırken gerçekleşeceği için Güneş ışınları Ay'ın etrafından sızacak.Her ne kadar görsel olarak muazzam olsada hava maalesef kararmayacak.Kötü zamana denk gelmişiz harbiden.

-
İyi geceler Hava Forum.

-
Nesli tükenme tehlikesi altında olan hayvanlar başta olmak üzere tüm hayvanları korumalıyız.Sayılarını her bölgede kontrol edip , gereğinden fazla artmasını-azalmasını engellemeliyiz.Nesli tükenenlere üzülmeli , bunlara yenilerinin eklenmemesi için çalışan sivil toplum kuruluşlarını desteklemeliyiz.Afrika'yı , sırf boynuzları için öldürülen gergedanları ve filleri , nesli insanoğlu faaliyetleriyle tükenen tazmanya kaplanını , dodoyu ve daha aklıma gelmeyen onlarca hayvanı unutmamalıyız.Muhtemelen bu yazıyı okuyanları , sosyal medyada sevimli kedi köpek fotoğrafı gördükleri anda ki kadar mutlu edememişimdir fakat ben de böyleyim , vicdanım el vermiyor.Acı ama pek dikkat çekmesi istenilmeyen gerçekler bunlar.
-
Günaydın Hava Forum.Allah işimizi gücümüzü rast getirsin.

-
İşten güçten dolayı eskisi kadar aktif değilim.Havalar mevsim normallerinde.Eksikler bulutluluk ve yağmur.Güneş psikolojik olarak sonbaharı hissettirmiyor.Ayrıca geceleri pike devri bittmiş.Ama bol bol yağmur lazım.Geçen sonbahar iyi geçmişti genel olarak.
-
Güneş tutulması sırasında havada soğuma oluyor değil mi?
Hava kararmadan soğuma olmaz.Havanın az da olsa kararması için Güneş'in en az %95'inin kapanması gerekir.
-
iyi geceler iyi haftalar

Doğum gününüz kutlu olsun.

-
Hocam gelene ikram yapılir, bende sevgili Yeni üyelerimize ikram yaptim. 😁 🤤
Sağolun gözüm gönlüm doydu ama o kadar işte.

-
Yeni gelmedim geri geldim
.Tekrardan hoş bulduk.
-
Hesabımın şifresini unutmuştum aylardır misafir olarak takip ediyordum şimdi üyelikler açıldı tekrardan burdayım. Merhabalar👋
Aynı durumdaydım maalesef.Neyse hoşbuldum.
