Keşke ayni anda İstanbulu Vortex, Super Hücre, Tropikal Firtina, Kasirga, Tayfun, ve Tüm sehri kaplayacak şekilde mor kütleler vursa. Yildirimlar simşekler gök gürültüleride cabasi olsa. . .
Bakalım bu ULL oluşumu bizi nasıl etkileyecek. Takip ederim. Ben kuvvetli Oraj olacağını sanmıyorum, yağış olsun yeterli. Çünkü hava kararlı hala geldi. Serinledi.
Önümüzde ki sistemlere bakmaya devam edeceğiz..
Son radar görüntüsü MGM 📡
Alles anzeigen
İste o girdap durmadan yağış birakiyor Kıyıköy e . Şimdi çıkıp ufluyorum sizin o tarafa gelsin dere yatakları yükseldi buralarda.
Öncelikle elinize, emeğinize sağlık hocam. 2017 ve 2020 İstanbul gazisi biri olarak ne zaman gök gürültüsü duysam Vietnam anıları canlanan Amerikan askerine dönüyorum.
Şuan Kütahya 'da ikamet etmekteyim neredeyse bütün gün dışarıda olacağım. Merkez için fikirleriniz nelerdir?