Sam@97 Siz bu diyagram işini taktınız sanırım yada bilerek yapıyorsunuz şikayetler artıyor. Aynı şekilde devam ederseniz konudan yasaklanacaksınız.
Bu grupta o yokken ben vardım seneler oldu .size ve yaptiklariniza en ufak saygizligim yok. ben her gün Marmara grubunda Adapazarı diyagramı görmek istemiyorum.her atılana şak şak yapacak değilim. Oraya emojiler konulmuş bende istediğimi koyarım bu kadar basit istersem heryerden engelleyin hiç sorun değil benim için ama size nacizade tavsiyem Marmara diyagram grubu kurulup oraya rahat rahat atabilir diye düşünüyorum 😉
Diyagramlar atılmaya devam edilecek, evet isteyen girip sitesindende bakabilir ama bilmeyen insanlarda var, yada başka sitelere girip zaman kaybedecegine buraya girdiginde ulaşabilir. Kisi tercihidir tamamen kimseye niye atıyorsun diyemeyiz.
bakmayı bilmeyen insan yorumlamayı da bilmez 😉 bunun için boş post yerine doldurup atmak daha mantıklı
Biraz daha düzgün bir dille demek istediğinizi açıklarsanız daha güzel olur. Öncelikle diyagram paylaşılıyor paylaşılmaya devam edilecek ama diyagramları paylaşırken bir iki kelime kendi yorumumuzu da eklersek sanırım orta yolu bulmuş olabiliriz
yani bende onu diyorum zaten . Atıp çekilmek saçma bende o zaman Balıkesir atıp cekileyim bilmeyenler görsün geçsin sadece . Atiyorsan onu yorumunu eklemek lazm yanlış veya doğru zaten işi bilen adamlar düzeltir sonuçta
Burası HAVAFORUM diyagram atmak model yorumlamak serbest. Siz görmezden gelin ozaman.
Model yorumlamalarina zaten lafım yokta . Yine de daha faydalı içerik paylaşılabilir buraya atınca bişey değişmiyor aynısı zaten var girip bakılır yani . Atmak için atmak saçma inş beni anlamışsınızdır