Fatih dün akşam 21.30 civarı
Fatih dün akşam 21.30 civarı
Sıcaklık artışı bekleniyor ancak ona bakarsak şu saatlerde de genel olarak il geneli kky almalıydı ama şuan 21 rakım dayım lapa lapa harika bir yağış var.Kırmızı erik büyüklüğünde yağıyor Yağmura çevirmezse bir sabaha daha çok güzel beyaz bir yorganla uyanırız.
boğaza neler oluyor öyle
valla sıcaklıkta çok iyi şuan camdan baktım yeni bir cumartesi sabahı var kapıda ne çamurlaşmış kar ne de buz kalmış.Harika beyaz bir yorgan
Fatih -3 yeni bir cuma akşamı var şuan hızla yükseliyor kar.
Lapa lapa maşallah olanın üstüne 2-3 cm eklendi.
Fatih'de 10 dk dır lapa lapa etkili bir yağış var.Ama radara bakarsak çok kısa ömürlü
Radar mavi diyor ama şuan fatihte sarıya yakın bir yeşil etkisi var
Ne yağdıysa aynısının %15 ini aldık bir anda
Çok sağlam dek alıyoruz göz gözü görmüyor
Gebze harika kar alıyor sıra anadolu yakasıda avrupa izlesin azcık :d
Avrupa izlesin mi coşuyoruz tipi ile bir kere kesmedi yağış maşallah.
Avrupa yakasi beklenene gore fazla gidiyor normalde bu saatlerde radarda acilmalar olmaliydi yada azalma. tam tersi hava iyice bozdu. ne skirona ne baska biseye aldiris etmeyin derim. bu kar geceye kadar ara vermeden devam edebilir. belki aksamada bitebilir emin deilim. anadolu yakasinada saglam kar geliyor.
Hocam etkisini arttırarak devam ediyor.Radarında maşallahı var.Rüzgar çok sert tipi var.
Gerçek ölçümler harici sallama değerler atmayın rica ediyorum. Fatih'te 60 cm yapacak düzeyde olmadığı belli Başakşehir'de 60 cm ancak bazı yerlerde var
Seni fatih sahile kesimlerine beklerim.Özellikle haliç park kısmı boylu boyuna o inanmadığın cm de belki bir aşağı bir yukarı.
İstanbul Fatih dün başladığından beri yağış ve tipi hiç kesmedi.Sadece arada o da çok az olmak üzere etkisini yitirdi.Ama şuan mükemmel bir tipi var.
İstanbul Fatih' de uzun zamandır böyle bir kar görmemiştim.Buna gerçekten efsane denir sabah 8:30-9 arası dışarı çıktım yer yer 50 cm ve üzeriydi duyda inanma ama gerçek oldu.Semih üstat seni başarılı tahmininden dolayı en içten dileklerimle tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum
En gelişmiş teknoloji bile Atmosferi çözemez. Çok ilginç hava olayları yaşıyoruz. yağış sürekli tür değiştiriyor. 10 dakika kar-10 dakika kky-10 dakika yağmur diye diye gidiyor. atmosferde yalama oldu artık.
Valla biz fatih olarak bu sabah bir saate yakın cılız kar dışında hep yağmur gördük.Arada bize de bari göz zevki bıraksa
Ne oluyor bende anlamadım sistemin başından beri süren şiddetli yağmur dahada şiddetlendi çok şaşkınım
Fatih'de dün geceden beri süren yoğun yağmur yağışları şiddetini arttırarak devam ediyor.Şiddetli yağmur ara sıra yanlışlıkla sabah saatlerinde kara çevirse de yerini tekrardan yoğun yağmura bıraktı psikolojim bozuldu.
Fatih'de şiddetli yağmur yerini tamamen dahada şiddetli yağmura bıraktı.Arada kar atıyor ama hakkını yememek lazım :):)
Fatih şiddetli yağmur etkisini arttırarak devam ediyor
Abi yarım gun bakmadim sistem gitmis bu ne efsane semih yanilmis Allahım cıldıricam ya
Kardeşim efsane semih yanılmış ne demek Allah aşkına.Daha sistem giriş yapmadı.Bir tane fotoğrafa bakarak uzun zamandır tahmin yapan ve tahminlerinde başarılı olan birini nasıl yalanlarsın, daha verdiği günler dahi gelmeden ki son gününe kadar bekleyin diyor tahmininde.Bana göre yanılacaksa sadece cm konusunda biraz farklı bir durum olabilir.