Beiträge von KarAdam35

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Hala okuduğunuzu anlayamıyorsunuz maalesef,kimse sizin hayatınızı sorgulamıyor, günümüz şartlarında herkes zor şartlar altında zaten, hepimiz sınavdan geçiyoruz, empati yapmış olsanız, bunları yazmazdınız.Ders her zaman lazım, sıkıntı yapılacak bir şey değil..Yazın çeşmeye geldiğimde görüşürüz..

    Neyse üstadım ben anladığımdan eminim ancak şu bir gerçek o da burada hiçbirimizde artniyet yok buradaki herkesin ve sizin de güzel insanlar olduğunuzdan eminim, zaten kar seven insanlar duygusal ve güzel kalpli olurlar bu sebepten konuyu uzatmamıza da gerek duymuyorum. Ayrıca eğer çeşmeye yolunuz düşerse baş tacımsınız elbette beklerim herzaman tanışmak da isterim arkadaş olmuş oluruz :)

    Özür dilememek için önce yazdığımızı bir okumalıyız, empati yapmalıyız, iki kere düşünüp bir kere konuşmalıyız...Herkes sizin gibi düşünemez, hayat istediğiniz gibi gelişemez,

    fazla da konuyu uzatmaya gerek yok bence, bu yaşananlarda size de ders olsun, stresli durumlarda şaka pek gitmez burada.. Hele kar konusunda..

    size katılmıyorum ayrıca benim biliyor musunuz ki nasıl bir hayatım var ve sanıyor musunuz ki stressiz bir yaşam sürüyorum elbette hayır elbette benim de zor bir hayatım var hem de tahmin edemeyecegıız kadar zor ancak benim yüzüm yine de gülmeye çalışıyor enerjimi bu şekilde topluyorum ve iyimserim herzaman ve insanların iyi hissetmesi açısından böyle bir yazı yazmıştım ayrıca empati kuran bir insanım ve özrü de saygımdan diledim kimsenin burda kalbini kırmak degıldı niyetım kaldı ki yazılanları okumadan geçen bir insan değilim lakin bu saygısızlıgı yapmam okumayı da severim. Bana bir şeyin ders oldugu flaan yok bu üslübunu dogru bulmuyorum bence biraz daha sag duyulu davranabilirsin. Konuyu uzatmaya benim de niyetim yok fakat sen bu şekilde"ders olsun sana bu" tarzı bir cümle yazınca cevap vermezsem kendime saygısızlık etmiş olurdum kusura bakma, sevgiler ve sağlıklı günler dilerim..

    Karadam35 şimdi şöyle bir durum var, konuyu da çok tartışmaya döndürmek istemiyorum sadece derdimi anlatıcam. Şaka olduğunun az çok farkındayız zaten en azından ben farkındayım. Ancak bu şaka öyle hassas bir konuda ki, hadi 1 yaptın 2 yaptın insanlar okudu geçti. Ama her sayfada senin bu şakan olunca bi tık sinirlendik yani. Totemini kendi içinde de gayet güzel yaşayabilirsin. Şimdi şöyle düşün çok çok heves ettiğin ama bir türlü olmayan bişey var ve bütün bilimsel veriler bunun yine olamayacağını söylerken biri çıkıp sana diyor ki "ya rahat ol kardeşim olacak ya" ve bunu ısrarla söylemeye devam ediyor. böyle bi durumda sen ne hissederdin ? lütfen biraz empati.

    tamam kardeşim bir daha da canınızı sıkmam ben mizahi olarak algılarsınız diye düşünüp bir nebze yüzlerinizi güldürmek istedim tabiiri caizse şu sıkıntılı iğrenc kuru soguk cektıgımız günlerde içinizi ısıtmak istedim tamamen temiz kalbimle ancak yanlış anlaşılacağımı bilemezdim. Evet hepimizin hevesi kaçık evet emin olun aynı ölçüde sinir oluyorum kuru soguk olunca herseyı geçtim faturalar zaten hayatımıza kayıyor tabiri caizse ancak hayat öyle ya da böyle devam ediyor, varsın olsun saglık olsun sıhhat olsun yani bu tip şeylerden kalpler kırılmasın yüzler bir nebze olsun kalpler yumuşasın biraz daha mizahi bakılsın, tamamen bu düşünce ile yazmıştım fakat madem bu rahatsız edici oldu elbette bir kez daha yazmam yeter ki kimse üzülmesin fakat benim üzüldüğüm, kalbimin kırıldığı şey arkadaşların direkt olarak "şu karadam mıdır nedir engelleyin fazla oluyor gibi cümleler kurup, yargısız infaz ile beni ortadan sorgusuz suhalsiz kaldırma çabalarıydı fakat yazdıklarım ile umarım kendimi doğru ifade etmiş, açıklamışımdır. Herkesin herşeye rağmen canı sağolsun bir daha yazmam kardeşlerim affola..

    Kardeşim dalga mı geçiyorsun kaç gündür zaten gereksizin teki burda ortamı gerip duruyor bir de sen yapma gözünü seveyim.

    değerli kardeşim kimse ile dalga geçtiğim yok bence siz çok yanlış anlamışsınız, diğer kardeşlerimin mesajını alıntılayarak aklınızdaki tüm soru işaretlerine cevap verdiğimi umuyorum, verdiğim cevapları okuyablirseniz müsayit bir zamanınızda belki daha ılımlı düşünebilirsiniz hakkımda sevgiler..

    KarAdam35 artık yazmayın lütfen zaten insanlar bu yıl kötü bir sezon geçirdi bir de ustune siz böyle yapmayın kar yağma olasılığı yok..

    sevgili arkadaşım ben de bir insanım ve ben de sizinle aynı bölgede aynı kaderi paylaşıyorum, acızık tebessüm olsun yüzler gülsün düşüncesi ile böyle seyler yazdım ve kendimce belki de tutar diye totem yaptım. Neden bu öfke ? neden bu anlayışsızlıl anlamış değilim kar yağmıyorsa yağmıyor benim ne gunahım var ben de aynı iklim şartlarında yaşıyor ve senin gibi kuru soğuk çekiyorum ya biraz içinize işlesin benim size verdiğim değer ve sevgi çok yanlış anlaşılmışım anlaşılan bir daha da yazmam bu şekilde tamam ne desem bilemedim

    Şu Karadam35 nickli arkadaşımızın bi kulağını mı çekersiniz naparsınız takdir sizin ama şakanın suyunu çıkarmaya ve sinir bozucu olmaya başladı. Bu sene kaç kere kuru soğuk yemişiz zaten moraller bozuk canımız sıkkın, bi de her sayfada bu arkadaşın yok sürpriz olacak yok kar yağacak mesajını görmek artık beni iyice gıcık etmeye başladı. Engelleyebiliyo muyuz, engellersek mesajları görünmez oluyor mu o konuda da bi fikir verirseniz süper olur

    sevgili arkadaşım sinirini bozan durum nedir ne yaptım ben adam mı öldürdüm sadece totem yapmak istedim kendimce ve biraz olsun yüzlerimizde tebessüm olsun istedim seni geren sana rahatsızlık veren şey nedir söyler misin arkadaşım ?