Ben zümrütevler maltepede oturuyorum,burada kar yağışı olmamasının bi bilimsel açıklaması varmı acaba?
Var hocam cenabetliğimiz. Sanki İstanbul değil de Avustralya’da yaşıyoruz . Birazdan Kartal Maltepe arası sahile güneşlenmeye gidecek adamlar yukarıda donmak üzereler.
Acilen vorteks tartışmasına girmemiz lazım doğu batı savaşı ortada bitecek gibi duruyor bize yeni tartışma konuları lazım. Başlatıyorum; Anadolu yakası vorteksle özellikle Kartal 3 metre üstü kar alacak!
Kartalda 2 metre kar bekliyorum, hiçbir şey moralimi bozamaz. 5. Kattan atlamak için trambolin de kurdum bahçeye ben hazırım siz de hazır olun. Kartal petrol iş mahallesinde klasik kar savaşımız olacak kızılayda herkesi bekleriz. Not: +18 yaş sınırı var. 😂
O Yalova açıklarındaki 1.5 metre kar’ı süpürgeyle Kartal sahile çekeceğim inşallah Allah utandırmasın.
Kartalda 2 metre kar bekliyorum, hiçbir şey moralimi bozamaz. 5. Kattan atlamak için trambolin de kurdum bahçeye ben hazırım siz de hazır olun. Kartal petrol iş mahallesinde klasik kar savaşımız olacak kızılayda herkesi bekleriz. Not: +18 yaş sınırı var. 😂
Kar haritasında Yalova Çınarcık armutlu tarafına verilen 1.5 metre karın, Maltepe Kartal Pendik tuzla hattından geçmeyeceğini mi düşündünüz Müsterih olun nasipse 2 metre kar alacağız 😂
Bence artık doğu batı muhabbeti yerine yağışın miktarının her güncellemede artacağını görmemiz an meselesi. Buna odaklanmak daha sağlıklı olacaktır. Sistemin en soğuk anında alacağımız yağışlar tüm sürece bedel.
Sistemin tüm verilere göre pazartesi akşam ve Salı sabah güncellemesinde batılayacağını ben görür gibiyim. Diyagram da bunu destekler nitelikte. Basınç dağılımı da bu kararsızlığın önündeki en büyük etken. Müsterih olun, İstanbul yeteri kadar kar alacak, anılar ve fotoğrafları hafızalarımıza kazıyacağız.
İstanbul öyle bir şehir ki büyük ihtimal göstermeyip yaşatacak Açıkçası modellerin daha batılı bir şekilde revize olacağını düşünüyorum. Pazartesiyi beklemekteyim, pazar gece güncellemesi de yol gösterici olabilir. En kötü otobüs kiralar forum olarak Karadeniz’e gideriz. Bize gelmeyene biz gideriz