2 gün kötü güncelleme gelince kışın yarısını yok etmişler😂😂 bu insanlar bilerek mi yapıyorlar yoksa ılık mı seviyorlar
Ilıkçıların belli bi şekli nizamı vardı 2 atışır geçerdik ama bazı yazılar ciddi yazılmış gibi ben de o yüzden güzelce sordum madem böyle diyorsunuz açıklayın yok gfs yok ecm öyle gösteriyor laga lugası yapmadan açıklanabilirse verilerle amenna beyin fırtınası yaparız birinin görmediğini diğeri görür ama hiçbir şey bilmeden yok ecm yok gfs falan boş boş sürekli aynı şeyler söyleniyorsa bu verilerle kendini açıklayan emek verenlere saygısızlıktır. Konuda temkinli olan bir sürü kişi var ve hep kendini verilerle açıklıyorlar bu kişilerle daha sinerjik bakanlar arasında hiç tartışma görmedim desem abartı olmaz ama bir şey bilmeden sadece modellerle emeğe saygısızlık edenleri anlamıyorum ne zevk alıyorlar? Bu ülkenin konumu belli zaten sistem gelmez sahile yağmaz kardeşim ya diyen 10 dediğinin 9 unu tutturur önemli olan tersini yapabilmek.
^Net belli^ demene ithafen hocam atmosferde ne zaman kesinlik konuşur olduk? İhtimaller üzerine beklenti söylemesi birilerinin ben bekliyorum demesi ne zamandan beri hayalcilik oldu? Burda sinerjisiyle birlikte veriyi yorumlayan da var temkinli yaklaşan da.. Veriye dayalı olduğu sürece problem yok ama daha önünü göremeyen 2 model de veriden sayılmaz kbmayın kesin diyecek kadar eminseniz buyrun verilerle açıklayın.
Boşver Bülent abi biz ne zonal rüzgarlar gördük ki en kuvvetli olduğu zamanlarda baba sistemler aldık .Peki bu şahıslar kışı iliklerine kadar hissettiklerinde kimlerin yüzüne bakacaklar çok merak ediyorum
Hiçbir şey olmamış gibi devam abi her sene aynı iş bir gerekçe sunmadan kapatılıyor kış Gerekçe sunana saygımız var diyoruz anlatsınlar neden bitmiş güzelce biz de saygı duyalım ama yok neymiş modeller fosmuş 144h bile doğru gösteremeyen modellerle kış kapatılıyor. Madem kapatanlar var çıkın diyin ki şöyle şöyle ama yok sonra hiçbir şey dememiş gibi devam.
radara bakıyorum samsun civarında kütle yok samsundaki bazı arkadaşlar kar yağıyor diyor en son 40 rakımda kar yağıyor demiş biri inanamadım öyle ki trabzonda 350 rakım atatürk köşkünde bile kıpırdama yok şuan
Kardeşim lokal kütle geçti gitti zaten yalan borcum mu var anlamadım