-8 girişi var gfs'e göre
Düzgün bir sinoptik olmadıktan sonra bir işe yaramaz.
-8 girişi var gfs'e göre
Düzgün bir sinoptik olmadıktan sonra bir işe yaramaz.
1295ae840aac3808757afd8.jpgBu istatistiklerin hakkı kesinlikle 1-0 değildi rcs 71 gol penaltıdan geldi şaka gibi
Akıl almaz gerçekten.
Ben mesaj attım mı 100 kere düzenlemem dik dururum kışkırtmalara gelip terbiyemi de bozmam bilgisi olsun beyfendinin. Devam ettirmiyorum yanlış anlaşılmasın tartışma hakkında son mesajım.
Fenerbahçe son dakika yine penaltı jokerini kullandı
Çok çabuk unutmuşsunuz kendi jokerlerinizi haklı penaltıya bile joker der olmuşsunuz aylardır maçlar oynanırken olan haksız pozisyonlara yorum yapmayıp buna mı yapasınız geldi
Ben heyecanlanın demedim bedirhanım sakin kalın dedim bir sakin kalın bakalım sonu ne olacak tayfunda ümit reiste çizgiyle desenle yazıyla hatta sütlaçla ızgarayla bile güzelce anlatıyorlar sen onları takip et ben onlar gibi meteoroloji il müdürlüğünde memur değilim çaycıyım🤣🤣
Mütevaziliğe gerek yok abi işin şakası bir tarafa tecrüben ve bakış açın sorgulanamaz seviliyorsun
Yapma yanarıııız🤣 yanlız unutma benim verdiğim süre dolmadı ben süre dolduğunda ne görürsem onu söyleyeceğim şimdilik sakin kalın sizin olsun😉
Abi heyecanlandırıyorsun bizi yapma
Ortada buluşulur Sinop'tan dalar, Gürcü'den çıkar.
Mümkünse kastamonudan rica ediyoruz
Bedo inan şu an sinerji ile işimiz yok aslanım:)Tüm verilerin bizi işaret ettiği sistemi modellesinler yeter:)
İnşallah abi yorulduk valla bir de benim iddaa var biliyosun
Valla ay sonu olası sisteminde örtü alamazsak ümidim bitmesede sinerjik bakışım biter benim de umarım her şey istediğimiz gibi olur.
Kenarda Lincoln var gol lazım adam gitti Krunic aldı. Tadic Szymanski ikisi de iyi gününde ve set hücumunu iyi oynayan oyuncular ilk hamlesi onları çıkarmak oldu. Kurtarıcı diye Emre Mor mu alınır oyuna? Adamlar kapanıyor zaten. İsmail Kartal'a yazar bu maç. Hakem de olmayan faulden gol yarattı Samsun için. Her maç sonu basın toplantısı düzenleyip bu ligi bitirtmeyiz demek şart olmuş artık.
Gol gol değil eyvallahta bugün gerçekten berbattık hırs istek hiç yoktu desem abartı kaçmaz İsmail hoca zaten ya tutarsa misali değişiklik yapıyor. Biz gerçekten haketmiyoruz bu taraftar olarak bunu zor maçlarda puan kaybı yap eyvallah ama kendi evinde taraftarının önünde Samsunsporla nasıl berabere kalırsın ya. Bir parantez de İsmail’e açmak lazım son maçlarda olduğu gibi berbat oynadı bu maçtada.
Sen kendi evinde samsunspora puan verirsen hiçbir halt yapamazsın yazık.
Gs bugün puan kaybedecek.Sonra şaha kalkacak.Fenerbahçe bir ümit şampiyonluk için bugün puan kaybetmemeli.
bir ümit? Çok kesin konuşuyorsunuz kedi her zaman ciğer yemez
Bugün çok kötüyüz gerçekten.
Beşiktaş 2-0 pendik
Fenerbahçe 5-0 samsunspor
Trabzonspor 1-1 Galatasaray
Hocam nasıl kızmasın adam orta ve dogu karadenize efsane sistem bile gelse çevre illerde kar kalınlıkları 70 80 cmler hava ucusurken samsun en baba 20 yada 25 cm alıyor durum ortada
Elbet bizim de yüzümüz gülecek bir gün ama ne zaman bakalım.
Ecmf 216 dan 240 a geçiş saçmalığına ne derdiniz,tamam ana hat çok çok kötü değil ama iyi de değil saçma,, çok sağlam bir karadeniz atağı bekliyorum sinsice yani ordan birşey çıkması lazım çıksın artık en kötü ihtimal kıyılarımızda 40-50 cm den az olmaması lazım:)
Zaga reis naptın zehirli ok değildir inşallah 50 cm ne
İnşallah kardeşim, amin. Dikkat et küçüğe, Giresun'dan yeni geldim, benim büyük okuldan influenza kaptı, ondanda küçüğe geçti. Derelide toplayamadık, Giresun'da serumla topladık. Bebekler gerçekten en kötü zamandalar bu yıllarda, salgın üstüne salgın oluyor
Abi çok geçmiş olsun. Biz de ailecek aynı durumdayız kolay kolay ateşlenmezdi bizden kimse fakat bu gerçekten çok garip bir şey 38.5 un altına düşemedik hastalığın ilk iki günü. Çocuklara bebeklere çok dikkat etmek lazım gerçekten.
Osman Akkaya Abi doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı senelere.
6 OCAK 2017 Geçen yıl istanbul konusunda üyelerle sohbet ederken dediklerine ve birtakım durumlara çok kızıyordum -sen anlarsın- ama sonuna kadar haklıymışsın reis özür diliyorum burdan senden.
Şüpheyle yaklaşılan gerçekliklerin ortaya çıkmasını izliyorum. Gerçekler ortaya er ya da geç çıkar. Çok üzücü. Çok yanlış düşünmüşüz bazı konularda bazı insanlara karşı çok hata yapmışız. ' Yolun açık olsun aslan kardeşim sen kendini geliştirmeye durmadan devam edeceksin senin gibilere ihtiyacı var meteoroloji camiasının Palanci