Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
Ben bu sistemden şunu anladım gfs ecm icon hepsi yağışta hikaye. Ülkemizin coğrafi şartlarını bildiği için mgmnin wrfsi hepsini tokatladı.Benim memleketimi benden iyi tanıyamazsınız dedi resmen hepsine.
Mgmyi şu an yapmadığı bu uyarı aymazlığı hariç tebrik ederim bu sistem saatlik ikonları olsun o olsun bu olsun harikaydı
Hala ne yağıyor mübarek rekoru kırdıracağım diyor resmen. Benim bura da artık kesin 60 olmuştur diye düşünüyorum
O ilk gösterdiği 23 öğlen ile 24 öğlen arası reisler 48h 24 öğlen 25 öğlen. Ama o bile çok iyi gelmiş çok enteresan şeylere tanık oluyoruz
Gece uyuyan samsunlular çok şey kaçırdı çok
Evet devamı yine var 🤣
Gréy Atakum sahil plaka zorluyor ben de 60 ı belki geçmişizdir
8 gün önce yazmışım gerçekten de böyle oldu, çok şükür
Bu mini olmadı ama bu gidişle 2017 bunun minisi olacak
Samsun gece yıkıldı hala yıkılmaya devam ediyor:) bu sistem Samsun efsanelerine yazıldı sıralamayı dizeriz bir ara
Hocam cm de keyif de 2025>2017 oldu Atakum için burası net gibi artık 2014 öncesini pek bilmem ben tabi.
Hocam bune inanılmaz yağıyor
4 ten 6:30 a aralıksız az önce bi 10 dk mola verip yeniden başladı gerisini siz düşünün gece çok acayip şeylere tanıklık ettik
Ayak sesleri😎
6.1 saatte 61 yazdıracağız Trabzon’a
Bu silklon ahım şahım bir etki yapıyor mu? Mesela ordu giresun???
Ordu Giresun için bilmem ama Samsun’da yaşananlar siklon etkisi tek gecede 35-40 cm örtü ekledik
Canik Hasköy son durum. 50cm devirdik. Fazlası bile var.
65 den aşağısı mümkün değil hocam oraya Atakum sahil 55 e dayanmıştır
Bizlere bu mutluluğu veren yaradana şükürler olsun. Tek üzüldüğüm yan msüye girecek kardeşlerimizin işi çok zor curcuna olacak ortalık çıkamayacak kimse
Devamı var An itibariyle konumum 60 cm ı zorluyordur diye düşünüyorum EFSANELER EFSANESİ ÖNĞNDE EĞİLMEK LAZIM
Samsun radarını bıraktım trabzon çok ilgi çekici
Boşluk varsa birlikte var aksi hali yasak o yüzden reisler 10 saate plaka yazacak
En az 40 dk daha yağış var tren devam
KutupEkspresi Reis tahnal karayonca taraflarını biliyor musun sana gelen kütleler orayı da vuruyormudur benim köy orada.
Devamı var
Görüş mesafesi hemen karşı bina yıkılıyor ortalık
Ecmwf kar haritasını hatırlayanlar 🤣🤣
Dur bi tane daha ecmwf yakayım ciğerlerim ısınsın bu arada hazır ol merkez tipi plus geliyor yine