Posts by Bluser55
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Burun kıvırıyor arkadaş kıvırsın bakalım elbet bize de değer
-
Maçı statta izledim tek diyeceğim şu ki Okan’la Taylana sövmekten maç izleyemedik. Taraftar çok ateşliydi skora rağmen çok güzel atmosfer vardı
-
Taksici olayı çok canımı yaktı şurama oturdu bu pislikler ne zaman korkar yasalardan o zaman soğuk kanlı şekilde cinayet isleyemezler, birisini öldürmenin cezasi da kısas olmalı bunun karsiligi onun canı olmali.. Son olarak kanuna bırakmadan umarım icerde işini bitirirler..
İzledim izlemez olaydım çok etkilendim allah cezasını versin yapanın umarım dediğin gibi kanuna kalmaz hocam.
-
-
Sabırla bekledik her zaman bunada şükür ama bu saatten sonra bu kış sahiller için bırakın baba sistemi tatmin edecek bir tane güzel sistem geleceğini bile düşünemiyorum yorulduk artık. Sıyıran sokulamayan gösterip bozan sinoptiklerden gına geldi.
-
Abi zor tutuyorum kendimi ama tutayım değil mi şimdilik
-
Samsun daha yarın kar kovalayacak yatın uyuyun 😎
Reis nolur demeyin böyle sonra sövüyoruz. Ama kafamda garip sorular var sen karamsar yaklaşmıyorsun ilk defa bu durumlara bunlar kıyamet alametleri
-
Bozma şansın yok artık yeter aralıktan beri şubatta bari ver
Bozacak sistem falan yok umutlanmaya gerek yok.
-
Denizler bile renklenmeye başlıyorsa bu iş olacak
Abi olsun artık valla çok bekledik bari tam olsun aynı böyle.
-
6 gün üst üste yapsın bu güncellemeleri öyle inanırım kaldı 5.75 gün
-
İniş biraz düzgün olsa neler yaşatır neler.
-
Böyle şeylere gerek yok maçın siniriyle saçmalamayın arkadaşlar renkler farketmeksizin. İstatistik her şeyi göstermeyebilir ama mutlaka bir şeyler gösterir maçı izlemedim ama galatasarayın çok baskın oynadığı antebin de otobüs çektiği belli tiyatroyla alakası yok antep oyunu tutamamış işte.
-
İsterse 6 gün boyu her güncelde efsane versin 24 saat kalana kadar ben de gözler Kapalı devam
-
Değişiyorlar…
Değiştiler detayları konuşuyoruz demek de nasip olsun inşallah abi
-
Yarından sonra gizli favorim Bafra'dır bu da burada dursun
Çiy noktası değerleri fena görünmüyor Sinop ve Samsun özelinde sahillerde sürprizler görülebilir uzun süredir soğuk giden havalar yer sıcaklığını da olumlu etkiledi bizim açımızdan.
Hocam atakum sahil için ne dersin
-
Hocam hoşgeldin
-
Bizde Sultan Ahmet’te turist gibiyiz forumda abi.Herkese inanıyoruz.Hahhaha😂
Valla ben de aynısı abi daha iyi benzetilemezdi
-
Yaaa işte gri çocuk balık baştan kokar demişler.efso da efsane oldu desene bu forumdan buzamana kadar nice efsolar geldi geçti merak etme o kendine yine biryer bulmuştur.şu adamın konusuna bir kere bile msj atmadım çünki adama ısınamadım 😊
Kokan balığın kokusunu keşke biz de zamanında alsaymışız bülent abi çok hata ettim şahsım adına konuşursam. Neyseki gerçeklerin er yada geç ortaya çıkmak gibi bir huyu var.
-