Beiträge von Bluser55

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Fenerbahçe maçında Djiku’nun yumruk atmadığı yakın çekim görüntüsünde belli oldu. Hala bunu nasıl savunabiliyorsunuz? Sivas maçında yere düşen adamın eline çarpan topu penaltı olarak sayarsanız daha 250 tane penaltınız verilmemiş olabilir uğraşma bende sayarım. Hatay maçı için haklısın pozisyon penaltıydı. Kastetmek istediğim şu bizim şampiyon yapmacaklar algısına girmeniz inanılmaz saçma sizin lehinize çalınan çok kararda sayabilirim inan bana. Geçen sene hakederek şampiyon oldunuz, bu sene Fenerbahçe hakederek ezici oyunla lider. Görünen o ki şampiyonda olacağız. Olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok.

    Lig daha çok uzun şampiyon oluruz olmayız kısmına katılmıyorum diğerlerine imza. Hak savunuluyorsa çıkıp doğruca savunulmalı fenerbahçe üzerinden algı yaparak değil.

    Birde konuya hakim bir arkadaşım bilgilendirebilir mi, deplasman tribünü bilet sayılarını kulüpler mi, federasyon mu belirliyor

    Ya abi kendilerine ayrılan kontenjanı tam dolduramamışlar bile o kontenjanı dolduramayıp niye bu kadar az kontenjan açılmış diye buna bile laf ediliyor doldursaydınız orayı size de açsalardı o zaman dile getirseydiniz ne bileyim ama açılan kontenjanı dolduramamışsın daha gelmiş kontenjan niye bu kadar az diyorsun. Ama kolayı var ya ben fenere laf atayım şu an ki durumumla fener üzerinden algı yapayım nasıl olsa bir yolu bulunur manipüle ederim bir yerde katlederler feneri sazı elime alırım hiçbir şey olmamış gibi devam ederim. Her şey fener üstünde kurulu nasıl olsa bir yolunu bulurum yarın da hiçbir şey yokmuş gibi itidal çağrıları :)

    Tayfun abi ben pozisyonda değilim kendilerine göre haklıdırlar haksızdırlar hak ararlar her şeye eyvallah hakları varsa doğruda yanlışta olsa arasınlar. Ama hakem hatasında her türlü hatada olay fenerasyon fenerbahçe olunca sinirlerim geriliyor her yıl aynı terane aynı laflar sıktı artık. Sezon başı fenerbahçe katledilirken galatasaray hatalı pozisyonlarla puan alırken kimseden ses çıkmıyordu. Başkanları dursun bey çıkıp tek laf etmiyordu işin ucu kendine dokunana kadar. Şimdi kötü oyun + hakem hataları fenerasyon oluyor tüm kulüpler fener için birleşiyor önünü açıyor. Arkadaşlarda hakem federasyon eleştirisi yok bir hata oldumu dilde fenerbahçe var anlamadıkları nokta bu.

    Haftalardır bas bas bağırıyorum, Fb’ye karşı neden kapalı defans oynanmıyor diye.


    Fb bu maçı rahat mı kazandı şimdi, kaleyi bulan 6 tane şutu var sadece.

    Fb ilk 10 dk da golü buluyor ve çöpe atıyor bu taktiği o yüzden Kapalı oynanamıyor bizim demeye çalıştığımız bu kapalı oynanmıyor değil kapalı oynanamıyor. Bugün bulamadı o golü adamlar gole kadar çok zorladılar fakat golden sonra gördün hocam boşlukları. Kısaca demeye çalıştığım kapalı oynanmasına Fenerbahçe bulduğu erken gollerle izin vermiyor.

    Eğer bu ülkede bütün ülkenin nasipleneceği sistem almak istiyorsak sistem 192h de ki gibi olmalı Marmara’nın en sevdiği rüzgar poyraz var batı Karadeniz’in en sevdiği rüzgar yıldız var orta Karadeniz’in en sevdiği rüzgar Samsun’a kadar karayel var ve Samsun Giresun arası poyraz var zaten izobarlar sık iç kesimlerde besleniyor daha ne olsun

    Hocam samsunla karayel kelimesini yan yana görünce bile tüylerim ürperiyor 1/kahkahas23s1