Turuncu hat gel artık da yatayım yağmur sesinde uyuyalım dedik gözler kan çanağı oldu
Posts by Bluser55
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
samsun radarında kütle yok bu yağmur nerden yağacak
Valla ben de anlamadım hocam radar git gide boşalıyor gibi
-
300 mm vermiş kafayı yemiş bunlar deniz taşacak
Abi sence nasıl olacak yağış?
-
Ne diyeceğimi şaşırdım bu ne ya
-
Organize geldiler hay anasını ya
-
Kılçıksız vuruş öndeyiz
-
Bu akşam sendeyiz Beşiktaş başarılar. Orta saha ve ileri hatı görünce bi gözüme ışıldama geldi gerçekten harika ileri ve merkez hattı var beşiktaşın
-
Morinho kasımı göremeyeceksin galiba.
Fenerli olarak kesinlikle katılıyorum. Baştaki holdingciyide alsınlar yanına göndersinler birlikte burası arap ligi değil takım deneme tahtasına döndü. Bahanesi stadyummuş gs bjk ts de ne yapıcak Göztepe stadyumunu bahane ediyorsa. Gelelim Ali Koç a 2-0 giden maçta sahanın içinde maç sürerken ne halta gidiyorsun. Taraftara haksızlık var orantısız müdahale var tamam maç sonu çık en sertinden konuş ama yok işi gücü şov bitirdi koskoca Fenerbahçe’yi.
-
Taflandayım kütle adeta yapıştı 20 dk dır inanılmaz yağıyor
-
Hiç umut vadetmiyor takım çok mu karamsar bakıyorum bilmiyorum ama hiç anlamadım. Vardır mourinhonun bir bildiği demek istiyorum hayırlısı ben hiç beğenmedim takımı
-
Samsun bizi bitirdin be abi ekmeği yine her zamanki gibi çarşamba yedi
-
Kuzeydekiler bodoslama inse ne güzel olur ya.
-
Rüzgar döndü şansımız varsa az güzel yağsın ya özledik vallahi. Taflandayım gözüm radarda
-
Allah biz fenerlilere sabır versin başka bir şey demiyorum
-
En çok da Semih’e üzüldüm. 5 dk oynamayı hak etmedi bu çocuk.
-
Meselenin yapabilecekken beceriksiz akılsızlar yüzünden yapamamak olduğunu hâlâ anlamayanlar var. Tabiki canları sağolsun takıma tek lafım yok.
-
Montella bütün sülalen elden geçti Allah belanı versin senin bi tarafı tutuşunca bütün forvetleri sokuyor şerwfsiz herif. Ne gerek vardı bu kadar takımı yatırmaya Hollanda top mu oynadı yazık.
-
İzliyor hala embesil hoca.
-
Goooooooooooool alayınıza girsin şerefsizler
-
Allah belanızı versin şerefsizler sizi