Ecmwf 24-25 ine yeni bir sistem denemesi yapabilir bu arada ay sonu denemesi de yapmış
Özellikle 24-25 inde senaryolar -5e kümelenmiş
Ağabey bundan sonra kapanışı yapalım artık 24-25 i 30u Nisan 10u gelmesin linç yemeyeceksem
Ecmwf 24-25 ine yeni bir sistem denemesi yapabilir bu arada ay sonu denemesi de yapmış
Özellikle 24-25 inde senaryolar -5e kümelenmiş
Ağabey bundan sonra kapanışı yapalım artık 24-25 i 30u Nisan 10u gelmesin linç yemeyeceksem
Soğuk ve yağış anı ve soğuğun gücü aşırı değişime uğramazsa atakama çölü hariç her yer örtü görür En son atakuma isyan ettiğimde yarım metre örtü çekmiştim ama olsun atakum -8 -9 sevmez
“Öyle bir döner ki.Kimse anlayamaz bile”…Bu bilmecenin cevabı nedir😂
Dandik bir doğalgaz borusu
Çok garip şeyler olacak galiba bugünkü sıcaktan sonra insan biraz korkmuyor da değil yani
Bencede umarım en az zararla çıkar herkes bu işten. Hala vade var ama takibe devam.
Kma ya bir bakın beyler o ne öyle
Mevsimine göre balyozu indirmiş valla abi
Konumumda sağlam sis var
Abi valla aklıma geliyor yanına gelmek de arazi analizi falan derken gün bitiyor bu hafta gelecem ama kafamda var 😅😅
Arda yazın inşallah önce koloni başkanımızı sonra senle beraber koloni asbaşkanımızı ziyaret edeceğim o zaman kapına dayanırım yeminle bahane üretirsen
Şu ilk hafta biraz kemiklerimiz ısınsın
Koloniden bir ağabey çok sever kemik ısınmasını
Geçen sistem bizi çok yordu kardeşim.Bu sistem de gençleri izleyelim diyoruz ama yok.Gençler bizden beter
Abi bu sistem 10 yıl yaşlandırdı beni 1 saat içinde isyandan güzele 1.5 gün içinde güzelden efsaneye yol aldı bütün duygu sistemimi beynimi yok etti. Oraj sezonu istiyor bünye artık yıllardan beri ilk defa tatmin oldum Ama güzel bir 18 mart 2022 benzerine veya üstüne hayır deme şansımız yok
Gidişat diyorki Nisan ilk haftaları bile kar görebiliriz
Abi bizim oraj sezonu ağustosta başlar eylülde biter bu gidişle
İlk defa ısınmaya karşıt bir şey diyesim gelmiyor kış kapanmak istiyorsun bu sefer kapatabiliriz sorun yok
Tamam noktayı ben koyayım.-10 da anlaşın bakalım
Atakuma yetmez gece bile ben Osman abinin yoldan devam
Samsun tatil olmuş galiba bir dışarı çıktım geldim tüm sahil kenarında bile kaldırımlarda buz var kayıp kırıyordum az daha bir yerimi tatilse valilik doğru karar vermiş. Bunun küçük çocuğu da var bu buzda bir kayıp düşse bir yerini kırsa ne olacak. Şimdiki liseliler özellikle tatilden iyi ekmek yedi ama onu da belirtelim Biz anca 1 gün falan yapıyorduk dahası yok
Yeni konumuz hayırlı olsun daha nice sistemlere
BEYLER SALIPAZARI 🥶🥶
Demeyi çok isterdim ama bir sistemin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. 🫡🥲
Keyfim yerinde ya enerjimi etrafa yaymam lazım yoksa bu gece uyuyamam 😂😂😂
Hee keyfin yerindedir tabi ben anladım Her zaman yerinde olsun usta
Gelemem ki abi ya şuna döndü bizim olay🤪
Ulan arda ne adamsın sen ya
Geçen sene kış bittiği gibi daha da girmedim foruma ama bu sezon kesinlikle oraj sezonu ekstrem sıcaklıklar olsun her türlü hava olayını burada takip etme niyetim var bu ekip hiç biyere ayrılmasın bence 😎
Oraj sezonu için halat atacağız artık desene Valla bu uzun efsane sistemden sonra ben çok tatmin oldum oraj sezonunu açalım artık!
Böyle diyipte seneye ocak 15te ağlamayız inşallah
Abi ben iade ettim güzel bir şekilde 2 gün önce sizin yerinizede iade etmiş oldum daha harita marita yapamaz hale geldi
Ömrümüzü verdik bu şehre.Nice bedeller ödedik.Tribününde ayrı sokaklarında ayrı Kahır çektik.Bu şehirde herşeyi gördük ama kimseyi mutlu göremedik bedoo o yüzden çok dert etmeyin trabzonu
Pardon hak geçmesin bu şehri 1 gece mutlu gördüm O da Trabzonsporun şampiyon olduğu gece
Genel görünümle öyle demiştim abi 6 evet 1 hayıra çeviriyorum o zaman