Beiträge von arch87

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    @Root
    Niçin 12 diye bir ayrım yaptınız? Sonrası için tahmininiz farklı mı?
    Programımız 11 gibi başlayacak ve muhtemelen 13-14 civarı da biter.. Yani öğleden sonraya da sarkıyor.. Ve kavacık taraflarında olacağım.. Israrla soruyorum çünkü sabah ona göre değişiklik yapacağım :)

    Siteyi uzun zamandır takip ediyorum.bu sabahki kısa mesajım haricinde ilk mesajm bu ama dayanamadım. Birileri çıkmış verileri incelemiş, tecrübesini ve bilgisini katarak da bi tahminde bulunmuş. Başka birileri de çıkmış o emek verip "tahmin" yapan kişinin söylediklerini çürütüp çamur at izi kalsın mantığıyla birşeyler ileri sürüyor. Olabilir kar yağmayabilir veya yağar ama tahmindeki kadar yağmayabilir ama bunlar verilen emeği silmez. Bana göre efsane-semih adlı kişi gayet mantıklı ve tutarlı tahminleri olan, analiz yapabilen biri. Ha adı üstünde tahmin bu. Bişeyler olur belki ötelenir belki sistem zayıflar ama tahmin işte. Laf edenler kusura bakmasın beğenmiyorsanız niye bu sayfadasınız anlamıyorum. Meteorolojik tahmin yapan site çok. Beğendinize gidin? Ama efsane semih mesnetsiz atıp tutan biri değil bugüne dek gördüğüm kadarıyla. Demişse birşey görmüştür ki demiştir. Sırf o değil sitedeki tahmin yapan çoğu kişi için de geçerli dediklerim. Ama tahmin işte belki son anda bi değişiklik olabilir. Ama hiçbirşey bu kadar emeğe saygısızlığı haklı çıkarmaz..

    Erenköy'deyim ben ve burda bulut geçişi değil resmen bulut çöküşü oldu. Tipi var çok fena lapa lapa ve tutuyor. Bahçeler tutmaya başladı, yol kenarları da sokak aralarında tutmaya başladı. Ama arabalar yolda yavaş yavaş ilerliyor temminli olduklarından mıdır yoksa yollarda da mı var birşeyler bilemedim