şu yağışların en çok görüldüğü kısım avrupa yakası
Yağışlar 80 metre üzerinde örtü yapıyor gerisi sadece yağış anında.
şu yağışların en çok görüldüğü kısım avrupa yakası
Yağışlar 80 metre üzerinde örtü yapıyor gerisi sadece yağış anında.
İstanbul Aksarayda hava sıcaklığı 0.4 e düştü geceyi ya da çok kuvvetli bir deki bekliyorum.
Aksarayda kar yeniden başladı.
Şuanda sistem başlamadı yükseklerde bile erimeler olabilir.Sistem bu akşam saatlerinde başlayacak.
Şuanda güney kıyılarda çok hafif sıcaklık sorunu var çoğu kıyıda hava sıcaklığı 1-0 derece arası.Akşama bu sorun kalmaz umarım.Yağış anında örtü var güneş açtımı yok zaten oralarda.
Unkapanı bembeyaz.
İstanbulun güney kıyılarına yagış öğlen saatlerinden itibaren başlayacak ve giderek kuvvetlenecek.
İstanbul Aksaray nolur?
İstanbul Aksaray ?
akşam ecoda marmara kaydırabilir biraz daha soğukları tü m modeller kaydırdı çünkü ecoda yaparsa şaşırmam
Süper kar alırız kayarsa azcık daha ![]()
herşey olabilir ancak şu saatten sonra zor şuan görünen iyi yağışlar alacağız
![]()
Ya zaten azorun konumundan tut ULL nin konumuna kadar her şey süper en kötü ULL biraz batıya kayar yağışımız artar azıcık.Çok kayarsa iş kötüde azor izin vermez. ![]()
şu saatten sonra bozulmaz artık heralde en kötü deklere kalırız
ULL doğuya kaymaz zatende ya kayarsa diye bir paranoyaklaştım :DAslında olmazda insan bir sistemin düzeldiğini görünce şaşırıyor.Bozulsa şaşırmayızda ![]()
Umarım sistem bozulmazda sağlam kar görürüz İstanbulun güney kıyılarında.
ECM le GFS çok farklı değil aslında.
Guney maramara bu sefer sansli yine son saniye golu yerse bilmem.kimse bilemez.Istanbulda ortu olacak.hemde bu senenin en yuksek ortusu.yukseklerde 40 goren yerler olabilir.alcaklarda 10 15 suanki durum.ancak degisime acik.beklemek lazim.aksama gorusuruz.
Güney marmara 2 sistemdir zaten efsane en son Erdekte 35cm 2006da görülmüştü.Geçenki sistemde 23cmi yakaladık.2012de bile 15cmdi.
Kapıdağ yarımadası bu sistemde iyi yağış alır oraya 10-20 gir bence.
selam arkadaslar nasılsınız iyisiniz inşalalh moralim bozuk benim özgecan kardeşimiz olayı yüzünden dedim bir foruma bakayım kafam dağılsın kar haber varmı bastan okumaya baslım
İnsan bu olayı duyunca kendinden utanıyor normal.
Bazen susmak en iyisiymis.bu konu hakkinda konusmuyorum artik.
İstersen sana sağlık raporuda getirsin adam işini gücünü bıraktı reytingini arttırmak için zaten tahmincilik işini bırakıyorum dedi daha sonra baktı olmadı ariftarif hasta dedi.Çok haklısınız.İnsanlığınız için size teşekkür ediyorum pardon paranoyaklığınız için!!!!Herkes yalancı zaten burda.
Modele bakmadim henuz.ama gfs bu sene sinifta kaldi.ecm ye devam.
Skıron sıcaklık konusunda bu yıl başarılı gibi geliyor.Sence nasıl?
Biri faceden Havaturkada bu olayi kabul ettigine dair msj atti.bundan sonra bu konuyu kapatiyorum.artik bu konu ile ilhili msj atilmasin.Isteyen dua etsin..dualarda bulusalim.
Abi sen sadece "Acaba yalan mı " diyen tiplere takma bu yıl baya yoruldun hava tahminleriyle vs. ve zaten tahmin işini bırakıyorum diyorsun reyting için diyen kötü niyetlidir.