arkadaşlar üzülmeyin Ankra klasiği yağar deriz yağmaz yağmaz deriz yağar
Posts by Muro06ankara balgat
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
hocam ankara boşluktamı kaldı yorumunuz nedir
-
her sene bir öncekini aratıyor toprak bile donmuyor meyveler ve kovunlarımız toprak donmadığı için iki senedir kurtlu bu senede donmadı maalesef ocak yarı olmuş Işık dağında kar yok çocukluğumda 1 metre kar olurdu tropikal iklime doğru gidiyoruz
-
ķuzeyimizden efsane soğuklar giderken bizim sıcak olmamız hayret gelmesi kesinken gelmiyor demekki rabbim istemiyor şubatta gıytırık Bi kar olur en kötü kış olarak tarihe geçecek
-
Eskiden ocak ayı buz keserdi kulaklarımız kavrulurdu zemheride şimdi ozamanın Adanası olduk 15 derece vaybe
-
bu kıştan Bi beklentim kalmadı en berbat kış olacak gibi 15 ocaktada beklentim düştü 90 Günlük suyumuz kaldı inşallah bahar iyi geçer
-
herkese sağlık mutluluk ve 2006 20 ocak sonrası başlayan bir kış göme dileğiyle
-
80li yılları diyoruz üç ay hep beyaz şimdiki gibi 1 kere yarım yamalak değil gölbaşında gölde kayar üstünde araba gezerdi Kızılcahamam eksi 25 leri görürdü
-
seksenler haftada 1 kar yağardı gökgürültülü kar yağardı
-
avrupa soğuk tarafa giriyor yılbaşında akıbetinden biz ılık tarafa kar olur ama 1000 rakım üstü
-
maalesef ocak 15 kadar sıcak taraftarız
-
genelde ocak ikinci yarı lodos etkisinde yağışın yağmur şekline olacağını söylüyorum karda yağar ama soğuk fazla olmaz zaten 20 yıllık ılık kışın bu son yılı 2012 2022 güneş uykuya geçecek patlamalar en asgariye düşecek
-
yılbaşı gelecek gibi zaten ocak ikinci yarısından sonra sert kış beklemiyorum
inşallah yanılırım şöyle 90 lı yıllar gibi kış görme dileğiyle
-
bestepe tarafıda kabak gibi açık güneşli
açık hiç yağmadı
-
ocak ayı nasıl dostlar