Beiträge von Sancaktepelee

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Seni unutmayacağız Vortex (Mezeosiklon) :saint: <3 24 Ocak 2022 :hfyeni (29): hava-kars323 uzays3271653126 hava-kars323


    Ben unuttum bile :P .Yanlış hatırlamıyorsam aynı günün gecesi kocaman bir kütle rüzgarın lodosa dönmesiyle çok daha fazla kar bırakmıştı saatlerce.Yani bir dek kütlesi kadar kar yapamadı konumuma bu zortex :D .

    TV8.5 üzerinden maç yayını yaparlar diyordum ancak EXXEN üzerinden ücretsiz yapılacak. TV8'de zaten Salı ve Çarşamba günleri Survivor var tamam da TV8.5 bomboş kanal zaten orda yayın yapılabilirdi.

    Nasıl izleyeceğiz şimdi bu maçı?Exxen'e üye olmak mı gerekiyor yoksa frekans falan girip direkt mi izleyeceğiz? :/

    Büyük ihtimalle son 1 şampiyonlukla anılmak istiyor.Ben başka akla sığar bir sebep bulamiyorum.Allah belasıni versin böyle gelecek şampiyonluğun.Kaç yıl geçti saymayı unuttum.Geçen derbide küçücük son şampiyonluk formasını giydim totem babında , baktım formanın kenarı patlamış.Yıllardır maçları izlemiyorum.Birçok Fb'li gibi bende de eski ruh yok.Artık takımı geçtim anlaması lazım bu şirkete zarar verdiğini ama nerede.Eğer 1 şampiyonlukla giderse (ki hiç sanmıyorum bu kişiyle şampiyon olmacağımızı) takımın şampiyon olmasından çok bu adamın gitmesine sevineceğim daha fazlasına mani olamayacağı için.Çok karamsarım Fb'nin geleceği adına.Bu döngü hep devam edecekmiş gibi geliyor.Parasıyla meşhur biri seçilecek , ilk 2-3 yıl berbat sonuçlar , taraftara sabır baskıları , en azından borç kapandı avuntuları ve kötü sonuçların devamı. :( :cursing:

    Havacılık Yazarı Musa Alioğlu : Bana gelen bilgiye göre 2 kişi öldü.

    Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gümüşsoy bilgiyi doğruladı ayrıca 5 araç yandı ve 2 ev zarar gördü.İlk bilgiye göre mahallede yaralı yok.

    Bursa Valisi : Park halindeki 2 araç yandı ve 2 evde hasar var.Mahallede yaralı yok.Pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybetti.Teknik sebeplerden olduğunu düşünüyoruz

    Allah rahmet eylesin. :(

    İHA : Bursa Yunuseli Havalimanı yakınında tek motorlu uçak sokak arasına düştü.


    *NTV yayınliyor şuan.Dar bir sokakta evlerin arasına düşmüş ve yangın çıkmış.Gelen ilk bilgilere göre uçakta iki kişi vardı ve kalkıştan hemen sonra düştü.

    Mahallecek arıyoruz belediyenin çağrı merkezini sorunu anlatıyoruz dikkate alan yok.Sözde kalan çözümler hiçbir şeyi değiştirmiyor.Küpesiz köpek var diyoruz , adres isteyip gerekeni yapıyoruz diyorlar.Isırma vakası var mı diye soruyolar.Yok dediğimizde başlıyorlar belediyeyi öven sözlere.Dediğim gibi en azından burası için birileri ölmeden bir şey değişmeyecek.Yetkililerin sunduğu çözümlerden benim anladığım bu.

    Allah'ın her akşamı en az bir çocuğu köpeklerin kovaladığını görüyorum ya da çocukların köpekler yüzünden attığı çığlıkları duyuyorum.Hele kar yağdığında dışarı çıkmaya korkuyorduk oynamak için.Eskiden belediye ekipleri köpekleri toplardı , iğne falan vurup küpe takardı.Küpeli köpek görmek zor şimdi.Buralar biraz daha kırsal olduğundan sayılara hep daha fazlaydı ama hiç bu kadar yoktu.Maalesef doğrudan birkaç kişiyi parçalayarak öldürmeden önlem alınacağını düşünmüyorum.Her zaman oldugu gibi... :cursing:

    Allah kahretsin.1 saattir 25 derecenin altında perde çıkarıp takıyorum.Güneş bir yandan sıcak hava bir yandan çok bunalttı.Sahi bu perdeler neden günün en sıcak vakitlerinde yıkanıyor.Sadece bizim evde mi böyle? Neyse yarısı bitti sıra diğer yarısında. :bawling: :31582