Bu daha birşey değil daha da geliştireceğim.
![]()
Beiträge von Sea-EffectSnow
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
8 bilet hikayesi

Az olmuş

-
Kurnaz sekmeleri açmış hepsini yenilemiş bilet almış.

-
Yalnız forumda ferrari gibi he hızlandı hep böyle olsa.

-
-
-
-
-
-
-
Sırf görüntü kalitesini bozmasın diye yapmıyordum en sağ alt köşeye yazmaya başladım, aslında onuda yapmıyordum baktımki olacak gibi değil çalıyorlar ama en sonunda ortaya kocaman yazacam illa onu istiyorlar.
Filigran olarak yapılırda dediğin gibi görüntüyü bozabilir.
-
Ecmwf mean 500mb diyagramında bize ciddi bir soğuk akışı olacağına dair net bir şey gözükmesede pattern hakkında bize net bilgi veriyor, oda avrupada yüksek basınç etkili olacak demektir. Ağırlıklı pide görünümü yani yb'nin bizede kollarını uzatmış görünümü mevcut ama zaten 5-6 Ocak civarına kadar modellerden anladığımız bu şekilde olacak gibi sonrası şuanlık belli değil.
Anlamayanlar yada bunu görmeyenler içinde ok işaretiyle ülkemizi ve avrupayı çizdim. Ayrıca başka yerlerde twitterda felan yada başka platformlarda izinsiz paylaşımlar oluyor, illa beni kesme kırpma işine sokacaksınız tekrardan. Emek hırsızlığı yapanı affetmem, izin alırsınki ben zaten izin veririm, direk bodoslama copy pasteler felan yakışmıyor bazı arkadaşlara.

Ortaya koca bir imza at bak bakalım copy paste yapabiliyorlar mı

-
izzet.crt Hocam teşekkürler ne gerek vardı.

-
.... Sen nerelere harcadın bakayım.

-
Kaçırdılar abi baksana malımın yarısını fidye verdim

Maşallah o puan ne öyle.

-
3-5 yollamayın 300- 500 yollayın.

-
Dün dağıttıktan sonra fakir kalan ben.
-
-
