Galiba İstanbul’a ve diğer kar yapan illere senin güneş dik açı yapamamış emin
Abi beni bilirsin ılıkçı tayfadan değilim fakat mart geeçekten yaramıyor.İstanbul da teyzem oturuyo oraya da vortex ile 25 cm kar yağmış şimdi güneşle çok fena erime varmış.
Arkadaşlar bu kış şunu öğrendim 17 18 sistemi gelse bütün karadadeniz sahilini -20 de girse güneş dik açıyla geldiği için ya çok hızlı eriyor yada yağmur yağıyor o yüzden artık İnşallah seneye Bu arada ^SiberianCold55^ hocam yine tutturdunuz tahmininizi tebrik ederim
Kırmızı ve doğusu bu gece örtü olarak 10cm ve üstü Turuncu çizginin Doğusu 3-7 cm Mor çizginin doğusu araba üstünde tutar Morun batısında ise havada kar yağışları görülür. Şahsi tahminim tutar tutmaz ama birçok hocamın benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Kendi tahminimce Çarşamba Terme Salıpazarı ve Ayvacık yoğun kar yağışı Canik Asarcık İlkadım ve Ladik ile Kavağın doğusu orta kuvvette Geri kalan yerler hafif kuvvete kar alıcak.