Sincan'da yağış orta kuvvette araç üstleri ve çimenler yeniden tül örtü oldu yolların yağışın yoğunluğuna göre kenarlardan tutmaya başladı
Posts by Havanin delisi
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bence ocaktaki sistemden daha sağlam bir kar yağışı alıyoruz
-
Sincan adına umut bitti mi ya ?
abi sen iyimisin sincan cm oldu yollar .Sincanın en alçak kesimleri bile örtü alıyor
-
Sincanda ince bir örtü oluştu yollarda insallh ayaklarımız kara gömülür angara geneli gözümüzde kara doyar
-
şaka gibi sincanda yağmur yağıyor
Sincanın tam olarak neresi kara döndü benim konumum çünkü
-
sincan kara döndü :gun_bandana: rk23_kgigf-123 rk23_kgigf-123 rk23_kgigf-123 hava-kars323 uzays3271653126
-
Sıcaklıklar çoğu yerde hala kar seviyesinde değil kar sınırına yaklaşan bölgeler var şuan oralarda kara dönüyor yağışlar.Ancak gece 12 gibi sağlam bir kütle girişi olacak şehrin tamamında kar seviyesinde sıcaklıklarla sağlam bir kar alacağız yağışlar da sabaha kadar sürecek gibi görünüyor ara ara hafifleyerek
-
Abi çocuğun kar yağışını seviyor sa yolunu bilmese bile sincana düşmez yolu merak etme .d
-
Herkese günaydın dostlar. Covide dair vücudumda kalan tek semptom tat ve koku kaybı. Günlerdir yediğim içtiğim hiçbir şeyden ne tat ne koku alıyorum. Kimisi 2 haftaya geçer diyor, kimisi benimki 2 ayda geçmedi diyor.
Bu durum için tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ?
Geçmiş olsun abi ALLAH,Hz.eyüp (a.s) ın sabrından versin insallh iyilesirsiniz.
-
Selamlar. daha şubatın ortasındayız ama sıcaklıklar artıyo görünüyor. Umarım kışı bitirmemişizdir
Havaların hep soğuk gitmesi beklenemez atmosferin kendini toplaması lazım kuzey kutup kendini jet akım rüzgarlarıyla soğuk depoluyor suan jet akımları zayıfladığında inecektir tekrar soğuk hava dalgaları kuzeyden yada balkanlardan bu da ayın 25 inden sonra olusacağa benziyor.Bir hafta ılık havaların tadını çıkarın derim.
-
Böyle bir saat devam etsin o zaten rahat 10 cm i deviririz il geneli.etimesgutta rüzgar karayele döndü sıcaklık eksi 3 ama hissedilen eksi 9
Rahat deviririz hocam zaten hicbir model bukadar yağacağını tahmin edemedi yine radardan takip ettik herzamanki gibi
-
Şuanki örtüyü yapan kıytırık sistemde yağanın on katı yoğun yağıyor, 3 saat böyle devam etsin sabah Ankara iptal
Son yağış bırakan kütle üstümüzde ardından başka bir kütle gelmiyor. Şuanlık üzerimizdeki kütlede aynı yoğunlukta 1 saat kadar daha devam eder sonrasında yavaşlayarak yağışın son bulması muhtemel
-
Sincan da kopusta yarın temelliye nasıl gidecem diye düşünüyorum sadece beklenenden fazla alıyoruz yağışı şükürler olsun
-
kütleler erken mi geldi bana mı öyle geliyor
Öncü kütleler hocam bunlar asıl kütleler yolda
-
Batımızdan gelen kütleler başkentimize olan yolculuğunda azda olsa güçlenerek geliyor,10 dk içerisinde batı semtler gole koşacak inşAllah rk23_kgigf-123 rk23_kgigf-123
-
Ben totemimi yapayımda gerisini sistem düşünsün
-
Arkadaşlar antalya civarından gelecek olan yağışlar doğulu gidiyor sanki dönermi sizce?
O kutleler ic anadolun guney,güneydoğusu ve doğusuna doğru gidiyor
-
Sincan beni şaşırtıyor kutleleri hep kar olarak alıyoruz sıcaklık sıfırın altında yollarda cm lik tutunmalarda basladi.
-
Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama bu soruyu sayfalardır soruyorsun, ümitsizliğe kapılmışsın anlıyorum ama bu pesimist tavrını diğer üyelere de yansıtarak moral düşürüyorsun.
Ankara'da çoğu sistemi yağmur sonrası alırız yağmur sonrası yağan karlar da her zaman tutmuştur. Kar yağarsa tutar, ayrıca bir kaç saate soğuk tamamiyle giriş yapmış olacak, yarın ölçülecek en yüksek hava sıcaklığı -7, için rahat olsun.
Konumum emek'te hala yağmur yağıyor olmasına rağmen bir tereddüdüm yok tutacağı konusunda.
Yaşla değilde bilgisiz yorum la alakalı olduğunu belirtseniz daha iyi olur hocam
-
Sincanda Kar rk23_kgigf-123 rk23_kgigf-123 yoğun yollar hariç heryer beyazlıyor