Yağmur kar in çoğunu eritti ko güzel oldu yuruyemiyorduk 😁
Posts by Orcnn
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
https://www.instagram.com/share/reel/BBrp8SSWVG
Dün paylaştığım konum 112 cm oldu
Birde o gece ölçümü Rize'de gece full kar yağdı oralar daha şanslıydı merkezde tutmadı fakat yüksekler örtüye örtü kattı
Sizin Pazar ilçesi ne öyle yav maşallah
-
-
Trabzon Beşikdüzü kar yağıyor nsuwhhssh
-
gidin okula okuyun bir şey olmaz .s
-
Kar'ın yağmasına çok alışmışım,önümüzde ki sene inşallah kafkaslardan güzel bi sistem alırız
-
Reis zaten en iyi yaşayan Giresun'un Doğusu ve Trabzon'un batısı. Bende o saatlerde dışarıdaydım ve kayıt aldım çoğu şeyi. Tipi o kadar sertti ki yüze göze düşen taneler yakmayı bırak acıtıyordu adamı. Yine de keşke dek olsaydı, son yağış gibi alırdık 4-5 gün.
Bence Rize'nin bazi ilçeler mesala pazar ilçesi resmen gömülmüş ama biz de baya şanslıydık
-
Vortex dibine kadar yaşadım Sabah 7 de sokakdaydim tipi şimşek yoğun kar göz gözü görmüyor ama dünku kar yağışı çok daha güzeldi ben böyle yoğun kar yağışı görmedim
-
Su yaşadığımız sistemin en şanslısi rizenin pazar ilçesi olmuş fena örtü yapmış
-
kafkas sistem gelebilseydi bu yaşadağım sistem onun yanında hikaye kalırdı
-
Trabzon Beşikdüzü günaydın 👀👀☃️☃️ güzel örtü yaptık rakım 10
-
Geçmişim göreleyi 😏
Şu an olctun mu kanka kaç cm var diye
-
-
hey maşallah hala yağıyor bu kadarını cidden beklemiyordum ben kaç cm oldu acaba baya olmuştur
-
benimde yavaştan son radar takibi sonra kıyılar adına veda ederiz ben de kaybolurum buralardan tabii bir iki video fotolarımm
-
hala yoğun kar yağışı var trabzon beşikdüzün de radar da tren var sarı kütle dolu bu gidişle sistemin yıldızı olacaz
-
❄️❄️❄️😎😎😎
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
radar mükemmel ve yoğun kar yağışı devam ediyor durum nere gidiyor belirsiz
-
şu an öyle bir yağıyor ki kelimeler anlamsız kalır o derece
-
Şu yağışın mükemmelliği 😎😎 bir doğu Karadeniz efsanesi video bakın 😳
Watch unnamed | Streamablestreamable.com