Beiträge von Yasin39
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Az daha zorlasa onu da getirecek soğuk deposu Nisan için efsane niteliğinde
Hiç gelmesin o tarihte gerek yok.
-
Bütün Kış aradığımız Azor
Şu haritaların 850hPa soğuğunu da paylaşın millet kar geliyor sanacak

-
Artık yağışlar bölgemizde özellikle çekildi sayılır. Yarın yağış beklentim yok denecek kadar az.
Hafta ortası hareketli takipteyim. Havalar bu şekilde devam. Özellikle gündüzleri pek üşütücü hava olmayacak.
-
-
Bunu söyleme gereği hissettim;
Arkadaşlar bu konuya yazmak için yazı yazmayalım bundan sonra o şekilde yazılan mesajları gördüğümde sileceğim.
Gerçekten bilgi almak isteyen arkadaşlar yanlış yorumlar okuyor ve sonra ortalık iyice karışıyor. Kış döneminin yoğunluğunu atlattık ama bu konuya her dönemde dikkat çekmek istiyorum.
Yazmak için yazan var, gerçekten bilgi vermek için yazan var ben yıllardır buradayım artık okuyunca anlayabiliyorum o yüzden dikkat edelim. Eğer meteorolojik olaylara ilginiz var ise veriniz ile birlikte, yorumunuz ile birlikte paylaşım yapabilirsiniz buna bir şey demiyoruz hatta takdir ediyoruz.
Herkese iyi günler ve iyi haftalar dilerim.
-
Herkese iyi haftalar arkadaşlar, 2 günlük toplam yağış miktarlarımız bu şekilde. Yağışlar bu akşam etkisini kaybedecek yarın yağış yok ardından 1-2 Nisan'da tekrar yağış var. Aralıksız şekilde yağış alıyoruz. Bunu kış döneminin ortasında bile göremedik cidden iyi geldi toprağımıza bu yağışlar.
-
-
Şöyle bir haber Orhan Şen den.Meteoroloji camiasına sıcak hava şoku. 😄
-
Güneşli havalar doğanın canlandığı günler modellerde görünmeye başladı.
-
Dışarıda artık bıktığık türden bir hava var. Soğuk rüzgar, yağmur çisenti şeklinde, hava kapalı güneş yok.

-
GFS de ECMWF de sıcak atak vermiş 6-7 Nisan civarında. Bu hafta ortası da soğuk ve yağışlı günler var sonrasında iyileşme mümkün ama kalıcı olmasına daha var
-
Kalıcı bahar gelmeli artık. Gri havaları istemiyorum..
-
Anlık radarı bırakalım şöyle..
-
Bugün Güney ve Doğu Marmara ağırlıklı yağışlara devam. 1-2 Nisan'da daha kuvvetli cephe hattı görünüyor.
-
Buralar sessiz yağış yok
Geliyor beklemede kal Tugay..
-
Yağış İstanbul il sınırlarından girmek üzere, biraz sonra şakır şakır yağmaya başlar batısından itibaren.

-
Seller sular gidiyor anlık
-
Anlık kuvvetli yağmur başladı cephe ile birlikte şakır şakır.


-
Asıl cephe geliyor.