İstanbul'da son 24 saatte görülen yağış miktarları;
Beiträge von Yasin39
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
İstanbul'a yağış bu akşam/gece giriş yapar gibi duruyor.
Yarın gün içinde hem yağış olur hem de sıcaklık düşük seyreder.
-
Hava çok fena arkadaşlar, oraj üst düzey seviyede
-
Hava çok fena arkadaşlar, oraj üst düzey seviyede
-
Akşama doğru hava burada patlayacak beklemedeyim. Sıcaklık 20 derece ve üzerinde. Konvektif hareket net diyorum.

-
Arkadaşlar Çarşamba günü oldukça soğuk bir gün olmaya aday. Sonrasında sıcaklık hemen yükselecek. 23 Nisan kutlamaları daha sakin havada olabilir tamamen güneşli olmasa bile.
-
Hocam bölgemiz adına oraj bekliyormusun?
Detaylı bakmadım hocam. Muhtemelen olur gibi.
-
Selamlar arkadaşlar iyi haftalar herkese, bugün bol güneşli güzel bir gün. Yarından sonra hava bozacak soğuk, serin günler yaşayacağız. 23 Nisan büyük ihtimal yer yer yağışlı ve serin geçebilir. Onun dışında bugün ve yarın havamız oldukça güzel olacak.
Yarın akşam/gece ve çarşamba günü bölgemizde yağış bekliyorum. Perşembe günü bu yağışlar daha dar alanlı görülebilir ama hava serin, soğuk olur.
-
Belgrad ormanına geldik sıcağı gören çıkmış herhalde, boş yer yok neredeyse. Şu şehir aşırı kalabalık ya.
İstanbul'da artık yaşamak için hiçbir sebep yok. Kendi görüşümce tabi.
-
Yapay zeka vari cümleler paylaşmamaya da dikkat edelim.
Yazmak için yazmayalım. Bilmem kaçıncı uyarım bu.
-
Akdeniz siklonlari yazı olacak gibi. En batı dışında özellikle Akdeniz ,iç bölgeler ve çevresi için normaller üzeri yağışlar görülebilir.
-
23 Nisan'da soğuk kırılarak gelsin gelirse. Sıktı artık soğuk havalar. Kalıcı sıcak/ılık hava olmalı.
-
Öğretmen ve öğrenci.. bu kelimeler o kadar kutsallık taşıyor ki, başlarına böyle bir olay gelmesi insanın vicdanını sızlatıyor.
Her gün, her an eller üzerinde tutulması gereken öğretmen ve çocukların cenazeleri çıktı morgdan. Bakın çocuk diyorum. Durumun vahşetini anlamak için "çocuk" kelimesine bakmak yeterli. Bunun bırakacağı olası travmaları söylemiyorum bile.
Okulların ilim yerine acıyla yankılanması asla kabul edilmemeli. Bir daha asla böyle acılar yaşamamak dileğiyle.
-
İyi geceler HavaForum
-
-
Bu yazda çöl tozu o tozu bu tozu diye diye mavi gökyüzü yok leş sıcak ama güneş yok. Açık hava temiz hava yok.
Zehirleniyoruz. 😷Di mi sprey yapıyorlardır ondan :))
-
Önümüzdeki 2-3 gün havalar ısınacak. Sonraki süreçte ihtimaller düne göre zayıf olsa da iyisiyle kötüsüyle ara ara şehrimize yağmur yağabilir.
Gemini Pro 3.2 versiyonu gibi bir yazı

-
Herkese iyi haftalar arkadaşlar, önümüzdeki hafta sonuna kadar yağış yok ve sıcaklıklar her gün daha çok yükselecek güzel bir hafta bizi bekliyor. Hafta sonuna doğru yağışı sistem gelmesi söz konusu ancak sıcaklıkları pek düşürmeyecek.
-
afrika varsa orajda olur mu acaba:) öncesinde güzel ısınacağız çünkü
Evet fazlasıyla mümkün hocam.
-
Ayın 19 u gibi yine bir salınım söz konusu olacak gibi ama şuan yaşadığımız sistem gibi olmayacaktır. Sonrasında tam gaz bahar:) ama öncesinde bu hafta güzel ısınacağız..
O tarihlerdeki salınım bu kadar soğuk yapmayacak hocam zaten. Yağışı daha kuvvetli olacak gibi ama bu geçirdiğimiz sistem gibi bir soğuk artık gelmez diye düşünüyorum. Akdeniz kökenli, bol Afrika etkili, çamurlu sistem gelir. :))