Barcelonanın da uefa kupası yokmuş Galatasaray Barçadan daha iyi demek ki
![]()
Barcelonanın da uefa kupası yokmuş Galatasaray Barçadan daha iyi demek ki
![]()
Elinde binlerce müslümanın kanı olan cani bir moğol. Cehennemde odunu bol olsun.
Daha önce bir ejderhayı hapşırırken gördün mü?
Daha doğrusu ejderha gördün mü?
Eskiden hiç çizgi film izlemedin mi
?
ROK ejderha gibi hapşırdı ![]()
Ahmet hoca çok sessiz bugün, onsuz program pilavsız kuru fasulye gibi :D.
TARİHTE BUGÜN l 19 Mayıs 2007 l Fenerbahçe Ali Sami Yen'e şampiyon çıktı. Sulu derbi diye anılan, Türk futbolunun en kötü günlerinden biri yaşandı. Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakibini 1-2 mağlup etti.
O maçı çok iyi hatırlıyorum, sağanak şeklinde pet şişe yağmıştı :D.
Tamam işte ben bunu diyorum sen hala melo diyorsun meloyla olacak iş değil bu şöyle söyleyeyim fenerbahçe aynı 3,5 sezonda 15 kırmızı kart görüyor bak aradaki farka galatasaray ise 20 kart görmüş bunu kimse görmüyor.Beşiktaş 29 niye kimse kendine iğne batırmıyor.
Evet o konuda hak veriyorum size, herkes önce kendi önünü temizlesin.
Ya bu kadar sığsınız işte bu kadar sığ düşünmeyin ben ne diyorum sen melo diyorsun ya anlamıyorsunuz işte yaşınızdan ötürü hemen karşı cevap olarak görüyorsunuz.Adam Galatasaraya saydırıyor kendine bakmıyor.Hiç sordumu takıma son 3,5 sezonda 29 kırmızı kart niye gördü demiyor.Sizde hemen atlıyorsunuz melo melo melo ben melo haklı mı dedim.Bırakın şu sığ görüşlülüğü geniş düşünün geniş.Sen önce kendi kusurunu ört sonra başkasına taş at demezler mi adama.
Tamam o konuda haklısınız ama ben Melo için dedim, Melo'nun kırmızı yememesi abestir.
Kuyruk acıları var, Sinan Engin bu nedenle sert konuşmuştur.
ROK işi kedim Mursi'ye bağladı :D.
Kafaya bak sinan engin akıllanmamış bütün sezon kırmızı kart görmemiş Galatasaray.Heralde bir takım zorunlu olarak sezon boyunca kart görmek zorunda öyle bir kural varsa çaykur rizespor o kuralı çok çiğnemiş daha önce.Allah akıl fikir versin.Sinirden nereye saracaklarını bilemediler.Beyefendi son 3 senenin kart ortalamasının(kırmızı kart) beşiktaşta 6 olduğunu bilmiyor galiba diğer sezonlar unutulmuş.
Melo konusunda haklı Samet bey, doğruya doğru. Melo şuana kadar 2-3 kez atılmalıydı.
Yararı tabiki var. Amatör branşlar, stad, tesisler... Ama artık süresi doldu bence. Zararı > yararı olmadan gitmeli.
Gideceğine inanıyor musun? Rahat 5 yılı var Aziz başkanın.
Bence evet abi. Zamanında 15-20 maddeyle yazmıştım sana abi.
Fikrine saygılıyım ama bence yanlış düşünüyorsun. Adamın büyük hizmetleri var, yiğidi öldür ama hakkını ver.
Sinan Engin: Şikelere tanık oldum, şerefli 2.liklerle yetindim.
1993'e atıfta bulundu.
Bu haftalarla ilgisi yok aslında. Başkan Aziz Yıldırım, hoca İsmail Kartal. Logoyu karartmak, bir nevi yas tutmak gibi bir şey. Protesto, yas karışık :D.
Aziz Yıldırım'ın başkan olması kötü mü Meriç?
bir an önce dava bitsinde kurtulalım şizofren olacağız her şeyden şüphe duyuyoruz ya aklansın fener yada cezası onanırsa trabzona kupası verilsin adalet yerini bulsun artık.
Dava ya düşecek yada Fenerbahçe aklanacak, gidişat o yönde. UEFA'ya tazminat davası açacağız.
Abdülkerim Durmaz güzel cevap verdi, helal olsun.
Hamdi Yasaman ağır konuştu, fay hatlarını kırmaya çalışıyor. Soruşturmayı yürüten polisler ve savcı şuan içerde.
Ben takımıma güveniyorum, 2 hafta kaldı ve 3 puan fark kapanmayacak bir fark değil, şampiyon olacağız inşallah.
Galatasaray derbide açık ara favori ama top yuvarlaktır. Beşiktaş kaosu dağıtmak için kazanmak isteyebilir.
Rize/Ardeşen-Armağan köyü 14 derece açık, sahillerde yoğun sis var.
Bu akşam Sinan Engin'i çok merak ediyorum, acaba ne diyecek?