18 Mart sisteminden birkaç fotoğraf... Kar yağarken gelen o erime sesi...
Posts by KeremPalanci
-
-
Getir ben yaparım
Sağ ol var ol Abdullah abi. Sorun bilgisayarla alakalı ama sorun bilgisayar değil.
-
Ne sorunu var söyle yardımcı olalım?
Çok önemli bir şey değil. Çok geçmeden halletmiş olurum.
-
KeremPalanci haritalarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz koçum sonbahar hareketli geçecek gibi görünüyor
Bilgisayarla alakalı birkaç sorun var eğer onları halledebilirsem haritalar gelmeye başlar
-
Bu sıcakların acısı ne zaman çıkacak acaba bu bölgede
Ağustos sonu Eylül başı mesaiye başlarız.
-
Başlıyor mu klasik Ağustos İç Ege orajları?
Hocam Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimi olarak hala gökgürültüsünden öteye gidemedik. Oraj açısından sizce ne zaman yüzümüz gülecek?
-
En sonunda 2 yıl diyende corona illeti bizide yakaladı arkadaşlar bu yeni varyant çok çabuk bulaşıyor hastanelerde vaka sayısı baya yükselmiş oyüzden dikkatli olalım özelliklede riskli gurup olanlar çok dikkat etmeli.1 hafta karantina aldık bugün üçüncü gün nediyeyim takdiri ilahi böyleymiş buzamana kadar bişekilde kendimizi bu illetten koruduk ama sonunda bizide yakaldı dualarınızı eksiketmeyin dostlar.
Geçmiş olsun Bülent abi. Allah yardımcınız olsun🙏🏻
-
Bende tersine düşünüyorum bütün yaz burdayım kışın oturup seyredeceğim zira kışın kar yağmayınca gerginlik oluyor bu güzel zamanların keyfini çıkarıp kışın oturup izleyeceğim🤣🤣
Arada bir iki tane kendini bilmez kapısının önüne kar yağmadı diye rahatsız ediyor ama olsun be abi alıştık
-
Hey maşallah nasıl yağıyor... Sesi uykumdan uyandırdı... Müthiş yağıyor
-
Sana bi tornado, birde yere yapışan zırhlı araç lazım Kerem. Durum vahim. Aracı bulursunda, tornadoyu ne yapcaz
Olsun be abi biz de burada bir iki gökgürültüsüne gözlük takıyoruz
Şaka maka temmuz yarısına geldik hala adam akıllı oraj göremedik. İlerleyen süreçte şartlar olgunlaşıyor umarım güzel şeyler yakalarız
Tek bir dileğim var o da kışa gelmeden mor bir kütlenin içinde olmak
-
DoquKaradeniz28 Orasa ama abi aklımı çeliyorsunuz
Tam şu aralar bir belgesel serisine merak saldım 2 adam fırtına avcılığı yapıyor halen onun etkisindeyim
-
Çok konuştum biliyorum ama son olarak yarın gece Giresun Karagöl dağı ve Rize kackarların en yüksek zirve noktalarında kısa süreli beyazlatan kar yağışı görülme olasılığı bana göre %90
Ne çok konuşması üstadım senin her cümlen bizler için fayda... Bu arada sabaha karşı kuvvetli yağış falan aklımı çelmiyor değil sırf o yağışı görmek için alarm bile kurabilirim
-
Çok fena yağıyor
Bir anda yakalandım üstüne bir de t-shirt ve şortlaydım. Sırılsıklam oldum
-
Ooo, abimden cesur bir hamle gelmiş, maşallah akıyor
Ben Ağustos 24 olmadan ön tahmin yapamam şu an, Ağustos-kış korelasyonuna ciddi anlamda inanırım.
Tayfun abi 2024 kışından önce gelmem zor diyordun. Acaba bu kış bizlerle mi olacaksın yoksa hala emekli bir şekilde mi takip edeceksin?
-
evet kışın bu sene sert geçme olasılığı çok yüksek özelliklede yağışlı gün sayısının geçtiğimiz kışa göre daha yüksek olma ihtimali var. ilerde bunu daha detaylı bir şekilde değerlendiririz zaten.
Az yağışlı soğuk kış yerine, ılık ve bol yağışlı kış herkesin tercihidir diye düşünüyorum. Eğer istediğimiz soğukları yakalarsak güzel görüntüler ortaya çıkabilir...
-
Kerem o karşı evin üstündekiler yatakmı
Evet abi biz dahil olmak üzere köydeki çoğu kişi damda yatakta yatıyor.
-
Adana'dan selamlar... Burada sıcaktan durulmuyor. Oradaki havanın değerini bilin
Tekrardan hayırlı bayramlar...
-
Tüm forumdaşlarımın mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim. İyi bayramlar Hava Forum...
-
Tüm forumdaşlarımın mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim. İyi bayramlar Hava Forum.
-
GabelBerg_10 çok geçmiş olsun Emir abi. Dediğin gibi yol kenarına bu tür şeyler atılmaya devam edildiği sürece böyle olaylar kaçınılmaz oluyor. Tekrardan geçmiş olsun...