Ocak'ın ikinci haftasından itibaren ısınacak gibiyiz haydi hayırlısı
Posts by atmosferik bloklama
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Rüyamda eve ufak bir kutup ayısı alıyordum çok tatlıydı. Uyanınca hayırdır inşallah havalar mı soğuyor dedim ama havalar hiç öyle değil gibi. X’de takip etmememe rağmen sürekli forumun yapyzeka kutup ayısıyla devesini görmekten bilinçaltı sapıttı
-
bugün konya şifdetli yağış alır mı acaba maça geliyorum da
-
Bazıları diyor geçmişte de böyle oluyordu geçmişte böyle şeyler nadir olurdu bunun olduğu kış kar da yağardı. Kimse farkında değil ama ülkemizin iklimi giderek tropik hale geliyor
tropik hale gelse iyi yine kış boyu evlerde nem %20-30 arası sürekli hava çok kurak virüsler için bulunmaz ortam. geçen sene bu kadar nemsiz değildik bulutlu günlere bile razıyız şimdi
-
Balkonum ne zaman kar görecek acaba bu gidişle bu sene arabaşı yiyemeyeceğim
-
yağmur durmadan sıcaklık düşmeyecek sanki
-
İncek’te sis devam ediyor
-
bu sabah İncek'teki sisten görüntü
-
İncek'te çok şiddetli fırtına var pencereler patlayacak gibi
-
Gölbaşında güzel yağış var merkeze doğru gidiyor gibi gördüm
-
Eğer harita doğruysa bugün ankaramız dahil yurdumuzda asit yağmurları oluşabilir. çok fazla maruz kalmamak iyidir
-
Windy’de SO2 haritasında yarın sabah saatlerini bu şekilde tahmin ediyor. asit yağmuru riski var mıdır bölgemizde? Havaforum twitter’da istanbul’un riskli olduğunu belirtmiş ama anadolunun iç bölgeleri ve maalesef deprem bölgesine doğru bir kayma görünüyor buradaki tahmin modeli doğruysa. Bir sorun oluşur mu acaba
-
Çarşamba gününden.. arşivde kalmasın buraya dursun
-
15 dk önce incekte çektim korkunç sanki hortumun içinde kaldık bulutların hızı felaket kimseye zarar gelmez inşallah
-
Bu akşam yağış ihtimali var mı az da olsa? Olursa kaç gibi olur sayın forumdaşlar
-
İncek’te hafif hafif yağıyor kar
-
Yurdumuz bu kış adeta atmosferik bloklamaya maruz kaldı sıkıştık kurak havalarda kurtulamıyoruz
-
ulusta ince şekilde kar uçuşuyor efenim iyi günler herkese
-
geçen forumda bir arkadaşımızın yorumu vardı artık ben de onun gibi düşünmeye başladım. merkez ankaranın çirkin binalarının atmosfere yaydığı çirkin enerjiler yüzünden efsane sistemler hep şehrin etrafını dolanıyor bize ucundan yakalamak düşüyor.
-
ulusta yağış başladı