Bardak kazanmışım
Posts by okay yavuz
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
100. Bilet sanki bende yanlış görmediysem o hızda
-
Dağın başına geldim kampanyaya bak yahu 😄
-
Maaşlar yatırılmıştır.Ultra zenginler hariç
Bereket versin efenim
-
Yarın Superonline firmasını dava ediyorum, verdiğim parayı geri isteyeceğim. 4 bileti kapamayacak hızlılık veremiyorsa bu operatörü terk ederim
-
Sistem bozuk 2. bilet hata verdi
-
Eve koşarak geldik
-
Bereket versin
-
-
her akşam saat 22:15'de HF market üzerinden satışa sunulacaktır. Alacağınız biletler mevcut olduğumuz güne ait olan biletler olacaktır. Her gün alınan biletlere sistem tarafından verilen ID numarasına göre sıralama yapılıp ayrı bir konudan bilet alanlar ilan edilecektir. Bu sene yılbaşında 1 kişiye Özel Termometre,3 kişiye Özel Neon Lamba, 10 kişiye Özel Havaforum bardak ve Milyonlarca HF Puan hediye edilecektir
Teşekkür ederim hocam.
-
Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez çekiliş konusu ilgimi çekti. Bilmediğim için soruyorum, bugün HF Marketi sadece takip ettim bilet almak için ama öyle değilmiş. Peki nasıl oldu bu akşam bilet satışı? 1 Örnek verin sadece tüyo istemiyorum.
-
Biletleri göremedik, nasıl oldu anlamadım
-
Modeller bu sene fazlasıyla kararsız ve yanılgı içeriyor gibi duruyor. Açıkçası bu sene yaşa ve gör durumu söz konusu olacak gibi. Modellere takılacak sene değil bence. Havayı takip eden severler, süprizleri hep ümitle bekler. Burada olmamızın sebebide bu, enseyi karartmadan devam takibe.
-
Hocam bu yüksek cm tahminlerinizin batı kısımlarına kayma ihtimali varmıdır? Var ise bu oran nedir?
-