Hemen pes etmeyin. Moralinizi yüksek tutun. Kendinizi bir şampiyonluk maçına çıkmış gibi düşünün ve ve bu öyle bir maç ki beraberlik size yetmiyor. Maçı kazandığınızda şampiyon olacaksınız. Düdük çaldı maç başladı ilk golü attınız öne geçtiniz sonra rakibiniz bir gol daha attı ve maç 1-1 oldu. Önünüzde koca bir ikinci yarı varken ne yapacaksınız şampiyonluktan vaz mı geçeceksiniz yoksa terinizin son damlasına kadar savaşacak mısınız? Daha sisteme 7-8 gün var. Her türlü değişim mümkündür. Bugün olumsuz yönde olan değişimler yarın yada sonraki gün olumlu yönde olabilir. Haftasonuna kadar olan süre maçın 2. yarısıdır. Şimdi panik yapmadan galibiyet golünü aramaya bakacağız. Önemli olan maç içinde atılan yenilen goller değil son düdük çaldığında skor tabelasında yazan sonuçtur. Biz ki 17 Şubat sisteminden 5 gün evvel modellerin Orta Asya'ya gönderdiği sistemi kanırta kanırta Marmara'ya çevirmişiz daha önümüzde 7-8 gün varken 2 model çıktısıyla teslim mi olacağız. Titreyin ve kendinize gelin. Biz bitti demeden bitmez.
Çok güzel sistem geliyor , artık kesinleşti. Sadece tadını çıkaracağız , başka hiç bir şey düşünmeyin. Karadeniz , bizi coşturacak yağış açısından. Geloooooo
@"Yunus Saraç" Sistemin geleceği konusunda en ısrarlı yazar olarak ben bile bu sistem Marmara veya Karadeniz'in demiyorum farkındaysan. Istanbul garanti kar alacak demek bu sistemin Karadeniz'i etkileyeceği veya etkilemeyeceği konusunda bir anlam içermiyor. Farkındaysan sık sık bölge tahmini yapmamak gerektiğini söylüyorum. Sistem yaklaştığında veriler Marmara sistemi diyorsa biz de deriz, fakat şuan demek verisiz bir bölge ayrımcılığından başka birşey değil. Konuyu kapatın, @"Great Khan" siz de insanları eleştirmek için fırsat aramayın, mümkünse birinin hatasını da kimsenin gözüne sokmaya çalışmayın. Bırakın başkaları uğraşsın başkalarının hatalarıyla. Böyle olursanız pek sevilmeyen biri olursunuz.
Çok haklısın , uzatmanın bir anlamı yok. Dediğin gibi , 12-13 gün var daha sisteme. Şimdiden net konuşmak yanlış , şahsen özür diliyorum herkesten.