Şu dek muhabbetinin bize gram faydası yok
Posts by Rizaguvenc
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şu dek muhabbetinin bize gram faydası yok
-
Ege'ye kâr yağsın diye beklemek Sancılı doğum gibi
-
Gfs ull'yi doğulattı sabah yağış arttı.
Soğuk sıkıntısı olur mu acaba
-
Tüm forum lamba takibinde silahlar dolu eller tetikte 🤣🤣
-
Gerçekten ull yi anlık takip edemedik tam olarak nerede olduğunu
-
Gerçekten ull yi anlık takip edemedik tama olarak nerede olduğunu
-
-
Artık arkamıza yaslanıp anı yaşayacağız ve buraya hepimiz gol haberi vereceğiz 32 yaşındayım beni çocuklar gibi sevindiren hobiden de öte bişey ❤️
-
İlk kez ciddi soğuk sistemde merkezde kar kovalamak bile çok güzel birşey bence bu sistemden sonra balkanlardan okkalı bir sistem alıp merkezde örtü görüp bu kışı yâd edeceğiz
-
Ullnin küçük bir yer değiştirmesi daha güzel sonuclar doğurabilir yani her güncelleme farklı şeyler görüyoruz ama büyük ihtimalle merkezden kardan adam fotoğrafı gelecek 🙂
-
Gfs gece güncellemesi daha netlestirir
-
Ecmden sonra poligon delik deşik olur 😃
-
Cuma gecesi radar takibi ve gol haberleri bence bunu konu halkı olarak çoktan hakettik çok zor günlerden geçtik kuraklik aşırı sıcaklar şimdi ateş etme zamanı ❤️
-
Dahada güzel evrilecek diye tahmin ediyorum genelde gün yaklaştıkça Bozan modeller ilk defa gün yaklastikca düzeldi hepimize bol şanslar 🤣
-
Giritteki 1000mb bize yağış bırakmaz mi hocam soğukta yeterli yarın için
-
Yarın icin sürpriz mi var benmi yanlış görüyorum
-
-
Ukmo kar yağışı veriyor ECM çok önemli ukmo gibi gelirse burası poligona döner sabah demiştim akşam başka şeyler konusuyor olabiliriz diye
-
Bence vade uzun hemen enseyi karartmayalaim umutta baglamayalım. Her an herşey olabilir burda akşam başka şeyler konuşuyor olabiliriz ?