Kasımda paylaştığım mesajla güzel bir kış beklentisi öngördüğümü yazmışım. Uzun değil çok uzun vade. O mesajı alıntılayıpda millete güldürmekte ne bileyim. Hiç etik değil. Şuan Ocak ayındayız. Umarım bu mesajlarımı da hatırlarsınız. Biliyorum kabullenmesi zor. Dahada mesaj yazmayacağım. Dediğim gibi seneye görüşürüz. Siz bir iki hafta önce geliyor diye sevinin, üç beş gün kala vah tüh deyin. Tahmincilik yuvarlak konuşmak değil. Ben fikrimi söyledim. Bu kadar hırçın olmayın. Yaşayıp göreceksiniz haklı olduğumu.
Gecen sene(21-22) kış başlangıcında kış guzel geçecek tarzinda benzer bir mesaj atmıştınız Sonra kış boyu ben demiştim diyip haklı olarak mesajlarınızı hatırlatıp durdunuz ,o zaman sizi tebrik ettik
Şimdi sizin bu kış icin tutmayan iddialı tahmininizi hatırlatınca birdenbire 'etik olmadi' oldu, 'hırçınlık' oldu
Bol hareketli bir kış geçireceğiz İnşallah. Bence geçen seneye benzeyecek. Hatta bir tık iyisi. Allah'ın cc izniyle Kasım sonu aksiyon başlıyor. Şimdilik Şubat için birşey diyemiyorum ama güzel bir Ocak ayı geçireceğiz. Aralık'ta sürprizlere gebe. Geçen seneki gibi. Hatırlatırım bu mesajımıda 😉
2021 - 2022 kış sezonunu şahsım adına kapatıyorum. Tahminlerime güvendim, yanılmadım. Bu saatten sonra, tekrar söylüyorum Nisan da dahil havada kar görebiliriz. İstemeden kırdığım, incittiğim varsa hakkını helal etsin. Seneye daha güzel bir kışda görüşmek üzere İnşallah. Başta kilanli olmak üzere, tüm emeği geçen hocalarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Elinize emeğinize sağlık. Allah'a cc emanet olun.
Kapatalım bence de bahar gelsin de azıcık kemiklerimiz ısınsın