Dolu bastırdı beylikdüzü.
Posts by serkanyoruk
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
BEYLİKDÜZÜ
-3 Derece
-
Beylikdüzü her zaman farkını ortaya koyuyor minicik kütle bile 2cm ekledi şuan sabaha kadarda aralıklarla devam edeceğini varsayarsak 20cm civari bi örtü kaçınılmaz
-
Görüş mesafesi çok düşük 2022 sonrası en yoğun yağış var beylikdüzünde.
-
Kütleler gücünü arttırırsa rüzgar profili bozulmazsa sabaha kadar bermudayı ihya eder söyliyim.
-
Biz yapıyoruz Vintersaga sucukları aldı geliyor yanıma
Metrobüs güneşten bayılmazsa orada olacağım
-
Avcılar;
Hocam sahilde akşama kadar piknik yapılır bence sen ne düşünüyorsun
-
Valla dayanamadım dışarı attım kendimi 120 rakım esenyurt turgut özal mah.
-
Hocam maşallah sizlere allah mutlu etsin sizleri, var bizimde hayallerimiz en yakın zamanda inşallah
-
Nerdesin kral sen esenyurt yıldız sayıyoruz
Esenyurt saadetdere kiptaş hocam.
-
Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt güneyi kopuyor şuan.
-
Evet dediğimiz gibi öğlenleri yağış olmadığı anlarda sahillerde karlar eriyecek hatta araba üstlerinde dahi kar kalmayabilir ama kütle geldiğinde de sıcaklık düşer ve kar tutar bu sistem sahiller için böyle geçecek (eğer uzun soluklu güzel dek bantları yakalamazsak) eriyecek kar yağacak kar tutacak sonra yine döngüye gireceğiz
Cuma ve cumartesi bu durum biraz daha düzelecek. Erime olmaz bir çok noktada yarın.
-
Yağış kara döndü artık.
-
Haramidere kky şuan.
-
Eveeett sistemin son gününde yazı yazmaya karar verdim, artık keyfini çıkaracağız nasipte ne varsa onu yaşayacağız umarım herkesi tatmin edecek bir sistem yaşayağız ama yinede beklentileri çok yüksek tutmamakta her zaman fayda var. Özellikle istanbul için bahsedersek.
-
Yağışın türü iyice irileşti erime hızlanıyor.
-
Hafifte olsa bi erime var doğal ama.
-
Mükemmel bir yağış var tipi eşliğinde kütle giriş yapıyor
-
Beylikdüzü yıkılıyoorrr
-
Beylikdüzü yoğun kar yağışlı arnavutköy ve çevresi rahat 7-10cm görebilecek yerler olacak.