Zaten merkezin güneyinde daha etkili gözüküyor mgm nin saatlik tahmininde bile
Posts by KarTutkusu42
-
-
Konya neler yaptı bu yıl ben üniye gidince
-
esesli26 nerelerdesin
-
Evet yeniden eskişehire geldim bi aksilik olmadığı sürece kış sezonunu burada kapatıcam gibi son durumlar neler bugün kar var diyor gece
-
Cidden şu an güzel
-
Cidden tokinin üstünden geçip gidiyor bütün kütleler
-
Muazzam olmuş toki
-
Tokide kar aynen devam ediyor, alttan bir kütle daha gelecek gibi
Hocam foto atarsın artık
-
Ufak batılamalar çok etkilemiyor ama doğulamalar çok etkili oluyor
-
Zaten hepsi bize gelse 60-70 cm rahat geçilirdi ilk partta baya bi kısmı doğuya aktı çünkü
-
Ki hâlâ öyle yapıyor
-
Pek takılmıyorum heyecanlı olduğunu düşünerek böyle zamanlarda herkes her saniye günlerce yoğun kar olsun ister bu arada radara bakarak yorum yaptığım için sarı kütleler doğrusal ilerlemiyor kuzeye çıkar gibi yapıp sonradan doğuya yöneliyordu bu da beni yanılttı
-
Sende cok güzel dönüyorsun daha 2aat önce gömülcez diyordun akşama
Öğlenki gibi olmaz demek istedim radar o zaman daha kuvvetliydi illa ki birikim olur gece vakti olduğu için
-
bozkır hadim taşkent gibi gelmez bulut gelirken eriyor dağlar ve nem taşınamıyor. cephe gücü bu kadar. beklediğimden fazla yağdı öğlenki yeşil efsaneydi çaput gibi yağıyordu.
Aynen öyle bundan sonra orta kuvvet- hafif olur arada bi yoğunlaşır öğlen olduğu gibi 2-3 saat aralıksız yoğun yağmaz
-
Yeşiller yaklaşıyor ama geldiği yerlere de iyi yağış bırakıyor kırpılmadan gelirse süper olur bi 10-15 daha ekleyebiliriz gece boyu
-
Sarıveliler kaç oldu
Konya güneyinde meteroloji istasyonları da ölçmeyi bıraktı Hadim ilçesi metrelik oldu istasyon sıfır ölçüyor.Bizim Sarıveliler'deki bozulmuş.
-
ince ve sık yağıyor yavaş yavaş artıyor şuan
Yoksa 50 cm mi geliyor hocam
-
Arkadaşlar konya merkeze yesiller neden gelmiyor bilgilendirme alabilrmiyim
Şu anki hareketine göre 30-45 dkye gelmesi lazım
-
Real tarafi daha az adliyeye gore
Sanmıyorum bizim de çimli yerlerde bazı yerler öyle
-
Efsane birikim yapıyor