nereye yazacağımı bilemedim ama sitenin her tarafı reklam doldururdu . masrafınız olabilir anlarımda kullanıcları zorlayacak cinsde. hele mobilden bakmak reklamın bitmesini bekleme çarpıya basmak gerçekten zor oluyor .
Beiträge von Osmanlı
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
bugun batılar yarın doğular 😀
-
bünyamin sürmeli sabahleyin 8'de yılbaşında kar yok dedi ihtimal çok zayıf dedi. hatta ihtimale bile girmek istemedi , ama soğuk atak olacak iması yaptı .
-
sabahları kavacık - havuzbaşı civarıda 4 dereceye düşüyor. körfez sahile doğru yine 3- 4 derecelerde oluyor . oradan beykoz sahil 5-6 derecelere çıksada hemen içerde kaan elmalı gibi yerlerde 2 derecelere düşüyor
-
elmalı 2
kavacık 4
-
çavuşbaşından çıktım kavacığa gidiyorum . park ettiğim yerde 4 derece idi . kavacık rüzgarlıbahçeye doğru 5 derece .
-
hava gerçekten soğul
-
kavacıkda yağmur yağıyor hamdolsun
-
hamd olsun kavacıkta güzel bir 2 gün oldu .. sıcaklık 2 derece ..
-
kavacık sistemin en kısmetli yerlerinden biri oldu . beykoz sahilinde dahi kar vardı. ama kanlıca sahilinde rüzgar yönünden ötürü kar olmamış 2- 3 km boyunca acarlar ve karlıtepe çok güzeldi . kavacıkta kar yavaş yavaş tekrar şiddetleniyor
-
kavacık . uşaklarla katdan adam yaptık
-
kavacık pertttt
-
-
kavacık ara ara lapa lapa kar
-
çok güzel olacak ...
-
500 hpa tabi ki çok önemli.Megakent için sadece - 30 dahi yeterli olur asıl önemli olan izohipsler. Yani - 35 c 500 hpa yerine sıkı bir izohips poyraz ile beraber yeterli olacaktır. Sıcaklıkta sorun beklemiyorum.
2.sistem de yükleniyor..



çok güzel bir izah . bundan sonra kişileri küçük düşürme adına " birileri süper v.s diyorda ama 500 sıcaklığı az v.s v.s gibilerinden çok sözler etmeyin arkadaşlar . el elden üstündür . bana göre bu şartlarda öğlen gfs süper. umarım akçam ecmwf de güzel gelir.
-
İyi peki bakalım süper olsun. 1Metre kar kimse beklemiyor zaten açıkcası 15-20cmden fazla benimde gözüm yok ama farzımisal model bu şekilde gelirse 3-5cm üstünü göremezsin bazı yerlerde hiç göremezsin dekin vurduğu yere bağlı sağlam dek bantıda yok. -9-10 zaten %75 ihtimal garanti gözüküyor tabi 850hpada diyagramlara göre. Konuda -10da değil sende yanlış anlamışsın iyi günler dostum.
bak keyfine kardeşim . sana da iyi günler
-
Moral bozmak amaçlı değil hocam zaten sadece bazı arkadaşlar 850ye bakıp süper çıktı vb yorum yapıyor. Oysaki yanlış yorumluyorlar. İstanbul ve Kocaeli bölgesi adına yorum yapıyorum zaten Karadeniz daha şanslı modelde. Şu 500 soğuğunu biraz daha güçlendirmemiz lazım inşallah olur halen vade uzun.
bana göre süper seni bilmem . beğenmeyebilirsin saygı duyarım . şunun surasında 20 - 25 günlük sürecimiz var . şahsen 1 mt karda beklemiyorum . 2-3 kar olacak + benim için gündüz 0 'l arda gece -2 lerde şu zamanda istanbul adına süper. sen -10 bekliyorsan onuda bilmem sana kalmış kardeşim .
-
kara batak olur çıkarız .
-
süper bir çıktı maşallah geldikçe geliyor
