Hocalarım yarın sabah yollarda tutma olur mu ona göre araç çıkartacağım cevap verirseniz çok sevinirim.
Hocam tutma olmazsa bile buzlanma olacak bu yüzden dikkatli olmakta fayda var
Hocalarım yarın sabah yollarda tutma olur mu ona göre araç çıkartacağım cevap verirseniz çok sevinirim.
Hocam tutma olmazsa bile buzlanma olacak bu yüzden dikkatli olmakta fayda var
hocam yarın öğlen sıcaklık sıkıntısı olucak mı
Bu günden birkaç derece daha fazla olacak gibi duruyor fakat merak etmeyin dek gelince sıcaklık sorunu kalmıyor
Kim ne derse desin, ben DEK sevmiyom, siklon seviyom.
Rakıma bağlı
Araftakiler durumlar nasıl
Karadeniz çalışmaya başladı. Sağ tarafta da canavarı görüyorsunuz. Şöyle döne döne kuyruğunu İstanbul'a vursa. :chinese:
O biraz zor ya
Pendik sahil güzel yağıyor
Gebzede oturan biri var mı şu an orası gömülüyordur
Geceye hazır mıyız İstanbul ahalisi :gun_bandana: :gun_bandana: :hfyeni (29):
2001 den 2006 ya kadar kesintisiz art arda cok guzel kislar yasamistik...unutmayalim
Hocam ben o senelerde yoktum : D
Tuzla çok şükür 🤲 2 saattir rüzgarla tipi şeklinde yağıyor aralıksız. Sıcaklık sorun olmasaydı çok tutardı
Sıcaklık sorunu olmasaydı çöller yöresi olarak 30-45 cm almıştık çoktan
Bu sene sanki 5 yılın kış hakkını kullanmış gibiydi
Bu zehirli oku atmasaydın iyidi
Evet şimdi farkettim, 30 40 dk kadar önce baktığımda kütleler doğuya doğru akıyordu ama şimdi değişmiş yönleri.
Hocam sistem beklenene göre gidiyor akşamdan sonra tüm İstanbul mutlu olur
Tahminime göre bundan sonra;
Çöller bölgesi:+3-5 cm
Araf Bölgesi:7-12 cm
Bermuda(meşhur) bölgesi:10-16cm
Bufallo bölgesi:10-15 cm
alabilir
Çöl bölgesi Sultanbeyli tarafından gelecek kütlelere karşı hazırlıklı olun :hfyeni (29): :gun_bandana:
Bu kütleler niye sadece boğaz ve anadolu yakasına çalışıyor?
Saatlerdir kar tanesi düşmedi yere
Geliyor hocam windye bakın rüzgar yönü poyraz sayılır neredeyse
Rüzgar yönü yıldız ile poyraz arası şu an
Araf bölgesi geliyor gelmekte olan. Tahminen 3 - 4 saat içinde tüm ile yayılır kar yağışı
Son gülen iyi güler :)--
böyle poyraz olmaz olsun
Hocam size de gelecek sakin olun
Valla la nina olan bir senede barajlar %85 i geçti hatta karların erimesi %100 bile geçme ihtimalini bile ortaya koydu. Tarihi bir kış yaşadı bir çok bölge. Ama artık el nino ya geçiş olacağından önümüzdeki sezon yağış sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Tabiki bu sefer de soğuk az denebilir. Ama böyle geçen bir sezondan sonra şükür diyerek oraj sezonunu beklemek en doğrusu olacak. Ekinoks iyi olacak ama Nisan şakası güldürmeyecek...
Hocam yeni bir tane sistem mi bekliyorsunuz