Maske takan zaten kimse kalmadı bile denilebilir. Şu maske olayını inşallah artık kaldırırlar. Maskeler şu 2 senede eğer gerçekten bir işe yaradıysa çok büyük görünmez kahramanlardır. Bence aşırı gereksiz.
Beiträge von HerroYaMerro
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gerçekten olmadığımız masa yok. Savaşa yön veriyoruz resmen.
-
-
Vergi, vergi, vergi.
Dalga geçiyorlar artık gerçekten. Pompa fiyatlarına madem yansımayacak bu indirim ne diye paylaşım yapılıyor?
-
Sen,medeniyetinden 100 yıldan daha fazla geride olan (Afgan-Paki-Suri vb.) bu asalak surulerini toplumun içine salarsan bu görüntüler hafif kalır, daha fazlasını vaat ediyor bu tehlikeli primatlar. En iyisi karsilaşmamak, böylelikle olası tehlikelerden(yaralanma, gasp, ve daha ağırları)kendimizi koruyabiliriz değil mi?
Hocam yani gerçekten haberin içinde ''Suriyeli'' kelimesi geçmesi bile geriyor beni. Şunlara nasıl hala kardeşçe, dostça, arkadaşça yaklaşılıyor benim aklım almıyor.
-
Şu Youtuber'ın erkek değilde kadın olduğunu hayal edince aklıma 100'den fazla senaryo geliyor. Gerçekten ne kadar görgüsüz bir ırk bunlar. Şu ırka beslediğim kin ve nefreti başka hiç kimseye beslemiyorum. Geçmişte neyse günümüzde de öyle hiçbir farkları yok.
-
-
NATO'nun yapamadığını Emre Akkaya yaptı helal olsun. Adama büyük saygı duydum şuan. :hfyeni (18):
-
Zamanında biraz vs 1.6,biraz eu4,biraz da mount and blade oynadıktan sonra ben
Çok ilginç bir şey yapacağız. Üçgen biçimde birbirimize takıcaz.
-
-
Yapmak zorunda,Uluslararası medya ABD ve Batı güdümünde,ülkemizdekiler de dahil(sağı-solu aynı)sağlıklı bilgi almak çok zor,fakat bilinen bir gerçek var Rus ordusuna tek başına karşı koyamaz Ukrayna ordusu.
Hocam bende ondan bahsediyorum zaten. Tamamen psikolojik üstünlük kurma açısından sadece Ukrayna'nın haberleri paylaşılıyor. Ukrayna bu kadar baş koyabilse Rusya'ya zaten askermi talep eder. Rusya hala sivil binaları vurmaya devam ediyor. Ben 1 hafta içinde Ukrayna'nın mağlubiyeti kabulleneceğini düşünüyorum.
-
Bunlar gerçek mi acaba çoğu kimse uydurma, bilerek moral olsun diye yazıldığını söylüyor.
Gerçek olduğunu bende sanmıyorum. Medya sadece Ukrayna'nın haberini yapıyor.
-
Güzel iddia şikesi döndü yine. İlk yarı sahada olmayan Trabzonspor, 2.yarı darma-duman etti Kayserispor'u. İlk yarı 2, maç sonucu 1 oynayanlar parayı kırdı.
-
Değil sadece Suriye'li, ülkemde hiçbir arap ülkesinin vatandaşını istemiyorum.
-
NATO ülkesine saldırmak mı? Savaşı herhalde Avrupa'ya da sıçratmak istiyorlar. Gerçi NATO çıkıp kınama mesajı yayınlamak dışında hiçbir şey yapmaz.
-
Obemeyank benim favorim barcada bırak messiyi hocam seneye Trabzon eşleşir gelir Türkiye'ye 😂😂😂 o adam gelse sizin için hezimet olur mazallah 😂😂
Hocam zaten Ömer - Taylan - Berkan gibi çöplerle Barcelona'ya karşı ne yapabiliriz ki. En azından Messi gibi bir adamı canlı gözle izleme fırsatı yakalardık. Senelerdir o adamın Türkiye'ye gelmesini istedim, Barcelona'dan ayrıldı ve Barcelona Türkiye'ye geliyor. Şanssızlık gerçekten.
-
Terim olsaydı zorladı hocam şaka bı yana yeni hocanız teknik direktörü değil başka bişeye benziyor 😂😂
Şu maç için Messi'nin olmasını çok isterdim. En azından o adamı Türkiye'de stadyumda canlı canlı izleme fırsatı yakalardık. Şimdi Ömer bayram ile Adama Traore'nin eşleşmesi aklıma gelince, kalbim sıkışıyor.
-
Peki ya gomis bunlar daha gomisi tanımıyor Ömer de Bruyne yi tanıyorlar gomis esas felaket 😂😂😂😂
Bu takımın kuralarda hiç mi şansı gülmez ben anlamıyorum ki. :hfyeni (18): Lazio ve Marsilya'lı şampiyonlar ligi grubu yetmezmiş gibi, üstüne Avrupa liginde Barcelona'yı çekiyoruz. Barcelona'yı geçersek zaten kupayı bize versinler direkt.
-
Geçen sene olsaydı bu eşleşme kesinlikle Galatasaray yerdi bunları. Adamlar çok form şu sıralar napoliye bile 4 atıyor gazanız mübarek olsun ülke için bı siz kaldınız biz hiç yoktuk zaten.
Tehlikenin farkında değiller hocam. :hfyeni (29): Ömer De Bruyne gerekeni yapıcaktır.
-
Marsilya ve Lazio hafif kalmış anlaşılan.