Vakti geldi artık. Başlıyoruz!
Beiträge von HerroYaMerro
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Düzgün bir orta saha ile Muhammed'in form tutacağını düşünüyorum hocam.
Bu bünyeye çok acil Gueye lazım

Keşke gelse. Geleceği varsa bile bu takımı gördükten sonra vazgeçmiştir.

-
Cicaldau - Berkan - Muhammed ve Bardakçı reziller. Muhammed, Yunus'un 2 tane asistini yedi. Berkan orta sahada paso top kaptırıp duruyor. Bardakçı pozisyon almasını bilmiyor. Cicaldau zaten hayalet modunda yine. Ligler başlamasın bu takımı izlemeye kalbim dayanmaz benim.
-
Hazırlık maçında yediğimiz gole bak. Abdülkerim Bardakçı çok büyük fiyasko. Başımız çok ağrır bu adamla. Pozisyon almasını bile bilmiyor. Sadece 42 numarayı izleyin.
-
Hocam bu saydığin bölgelerdeki yangınlar normal gayet normal fakat ne hikmetse otel olmaya müsait yerlerde yangınlar acaip derecede büyük oluyor ülkede gündem oluyor neredeyse binlerce hektarlık alanlar yanıyor bana normal gelmeyen kısmı bu ağaç kesmek isteseler yakalanacaklar o yüzden yangın çıkarmayı deniyorlar
Hocam rüzgar faktörünü de es geçmemek gerekiyor. Kuvvetli bir rüzgar yangının daha geniş alana yayılmasını sağlıyor. Bir önceki sayfada zaten Çeşme'de ki rüzgarın kuvvetli olduğunu söylemişler. Rüzgar kuvvetli olunca yangında çabuk büyüyor. Mesela Osmaniye'de çıkan yangında da 5 dekarlık 5000 metrekarelik alan yanmış.
-
Bir yerde orman yangını varsa ya maden çıkarılacaktır ya da otel-villa yapılacaktır. Burası Türkiye...
Ben böyle düşünmüyorum hocam. En azından orman yangınları konusunda diyeyim. Yoksa ormanları kesip ev ve gökdelen dikmeye meraklılar. Ama çıkan orman yangınlarının otel ve villa için yakıldığını düşünmüyorum.
-
Saydıklarınızın hepsi insan kaynaklı faktörlerden ihmale giriyor doğal değil işte ben de onu diyorum

Doğal demek için yıldırım düşmesi vs. olması gerekiyor.
Evet hocam benim anlatımda biraz sıkıntı olmuş.
Demek istediğim kısaca her orman yangınına Sabotaj veya kundaklama olarak bakmamak. Yoksa atık maddelerden çıkan yangınlarda insan kaynaklı tabiki. -
hommate01 Hocam konu karışmaması açısından burdan cevaplıyayım. Adana - Hatay - Osmaniye falan demişsiniz ancak Hatay - Adana ve Osmaniye'de zaten orman yangını geçen senede çıkmıştı keza aynı şekilde bu senede çıktı. Adana'da Mayıs ayında Çukurova ilçesinde yangın çıktı. Aynı şekilde Hatay'da Belen ilçesinde de Mayıs ayında yangın görüldü. Osmaniye'de ise Bahçe ilçesinde yangın çıktı. Yani sırf otel yapmak için yangın çıkartıyorlar teorisi bana biraz saçma geliyor. Evet otel yaptılar mı? yaptılar. Ancak her yangını buna bağlamak anlamsız. Havanın şartlarına göre orman içinde ki atık maddelerden ötürü yangın çıkması çok olası.
-
HerroYaMerro Galatasaray 6.8 milyon euro ya yükseltmiş açıklamadan sonra tufaya gelmezsiniz inşallah

Eraay dediyse yüksek ihtimalle menajer oyunları bunlar. Seneye sözleşmesi bitecek olan bir oyuncu için 7 milyon Euro verecek kadar keriz değilizdir herhalde. Öyle miyiz yoksa?

-
Mesut Başakşehir’e hayırlı olsun

Başakşehir'de Gel Gündüzle Gece Olalım dediyse bir şey beklemesin.

-
Mat siyah araba için kusursuz bir renk. Bu ne karizma yav.

-
İstersen Casemiro çek abi Taylan'la ne yapabilirsin ki

Taylan'ın saçlarını vuralım sıfıra. Vücudunuda boyadık mı tamam işte Gueye'den neyi eksik.

-
Yeter ki Gueye çekebilsinler hocam gerisi vallahi billahi umrumda değil de, onu da çekemiyorlar. Bizim başkanın cüzdan boş çıktı

Oliveira falanda alındı diyorlar ama Fatih Öztürk'ü Oliveira diye yutturmaya çalışmıyorlardır umarım.

-
Neyle yapacak ki hocam öpücükle mi

Bizim başkanın cüzdan boş çıktı usta yav.

-
Hala antreman karesi paylaşıyorlar. Paylaşımın altında yapılan idman ile ilgili 1 tane bile yorum yok.
Bütün yorumlar transferler ile ilgili. -
Rossi satılacak denmiş Twitter'da ne kadar doğru bilmem de bu adam yardımcı forvetmiş sanırım Joshua King gibi ben orta saha sanmıştım en azından o bölgeyi tamamen hallederiz Ama kalan parayı tamamen as forvete gömmemiz lazım hiç başka bölgeye harcama yapmaya gerek yok zaten her bölgede fazla fazla adam var
Baya iyi kadro derinliğiniz var. Her bölgede olası bir sakatlık veya ceza durumunda oynayacak 3-4 tane oyuncunuz hazır. Bizde PVA ceza alsa yerine oynayacak oyuncu Ömer Bayram o haldeyiz.
-
Fenerbahçe'de hedef 1 milyon orta saha
Napmak istediklerini anlamış değilimTransfer gerçekleşirse baya gereksiz. Sağlamda para vermişsiniz. 6.5 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşma sağlandı diyorlar. Konu Plea'dan forvetten orta sahaya geldi yine.

-
Taylan - Oliveira orta sahasının ihtimali her geçen gün artmaya devam ediyor.
-
Sabah sabah karşıma çıkan videoya bak. Başıma ağrı girdi yine.
-
En iyisini yapmışlar. Bizde de Ömer ve Aytaç kadro dışı kalmalı. Galatasaray'da oynuyorsun o gevşeklik kabul edilebilir bir şey değil.