10 temmuz bize bir şeyler anlatmak istiyor g
![]()
gibi
Batı karadenize kaçar hocam. Bize serinliği ve rüzgarı gelir ama 😂
10 temmuz bize bir şeyler anlatmak istiyor g
![]()
gibi
Batı karadenize kaçar hocam. Bize serinliği ve rüzgarı gelir ama 😂
Son yıllarda Yaz kış bu kadar fazla sistemi karadenize kaçırmak hiç normal değil. Bu kadarı da tesadüf olmaz. Neyse. Sistem kuşa döndü 2 damla göremeyiz ona göre plan yaparım:)
Bugün de nem fazla. Yürüyünce bunaltıyor hava.
2022 öyle bir kıştı ki kayak merkezine gitmeye gerek duymadığım ender kışlardan biriydi. Çok özledim o defalarca yaşadığımız bembeyaz tabloyu.
Böylesini kolay kolay görmüyorum😂🙏🏻
Gel avcılar sahile ısmarlım
Aykutum ben burdan yola çıksam oraya gelene kadar kış gelir😂😂 şaka maka kısmet olur inşallah bir gün 🙏🏻
Evimin içi buhar yığını. Bu havalarda evde durulmuyor. Klima da yok😂Ben kaçar dışarı bi soğuk limonata içmeye😂
Maltepe Altayçeşme yağmur düşmeye başladı. Hava inanılmaz bunaltıcı bugün.
mayıs-haziranda Memleketin her ili İstanbul'dan daha fazla yağış aldı resmen:)
Şaka maka sonbahara ne kaldı şunun şurasında haziranı da bitiriyoruz az kaldı😂
agger hocam, geçmiş olsun. Öksürük daha yeni geçti, 3 hafta sürdü. Çok şükür ayakta atlattık. unbalancedprsn hocam, size de çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim hocam.
Hocam sizde mi? Bende aynı şekilde hastaneden yazıyorum. Çok kötü şifa kapmisim. Geçmiş olsun. 😣
Size de geçmiş olsun hocam Allah şifa versin☹️
Çok geçmiş olsun.
Sağolasın Allah hepimize sağlık versin paşam.
Hayatımda ilk defa yazın ciddi şekilde hasta oldum.. Beni benden aldı 2 gün evde dinleneceğim artık...
Dün akşam dışarıdaydim açık havada bildiğiniz üşümüştüm. Bu havaları çok arayacağız ...
Alıntıdır. "en az 10 m. olan yerlerde, deniz düzeyinden 50 cm. derinlikte, sabah saat 6.30 ve 9.00 arasında ölçülen deniz suyu sıcaklığı ortalamasıdır." Bu doğru bir bilgi mi? Tam olarak böyle mi ölçülüyor?
Kaynak mgm hocam. Muhtemelen dediğiniz gibi ölçüluyordur. Resmi kurum sonuçta.
Rüzgar şuan klima görevi görüyor evde😂