Hep çok beklentiye girildi ancak hiçbiri bekleneni veremedi. Artık bekleyip hayırlısı olması beklenmeli nokta atış zaten beklenmemeli ama İzmir olur ama Manisa olur Akhisar olur hiç belli olmuyor.
Beiträge von SNOWYMAN
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Didim koptu inanılmaz bir yağış var
-
Hadi bu sefer şöyle kuvvetli yağsın inşallah kazasız.
-
Kuzeyde baraj falan var mıydı acaba yarayan bir yer olmuştur inşallah
-
Manisa kuzeyi kara bulutlar teğet geçti resmen
-
Çok farklı büyük projelere ihtiyaç var bence su sorunu çözümü için kesinti falan anlık çözüm. Çok uzak bölgelerden bile su taşınması için yeni hatlar lazım. Karadeniz trakya vs nerede su varsa boşa akan kullanılıp taşınmalı.
-
Dünkü hava olaylarından kareler

-
Spilin zirvesine kar mı geliyor?? 😎
Bence zor yağış da bitti zaten

-
-
Buna şükür ama gece beklenen yağış olmaması ve gün içerisinde de belli merkezler hariç umulan yağışlar olmadı maalesef devamı da pek etkili görünmüyor. Yani bir çok tahmine göre çok şiddetli olacak önleminizi alın afet mafet derecesi olmadı. İnşallah devamı gelir.
-
Sabahki yağışlar da bonus oldu maaşallah


-
Yağış yine gecikti sanırım ege denizinde kalıyor.
-
Geceye doğru başlıyor herhalde hadi inşallah illa bir yerler daha çok yağış alacak tam belli olmuyor bu hayırlısı.
-
Toplumda çok farkında değil ama çok kötü bir gelecek bekliyor gibi. Suyun olmaması çok kötü bir durum. Daha erkenden çok farklı çözümler üretilmeliydi.
Büyük çapta farklı uygulamalar ne bileyim suyu olan daha uzaklardan su getirme vs vs. Zaten yazın yağmur yağmadığı bir gerçek artık. Bu düşünülerek o zamandan bir şeyler yapılabilirdi.
Şu an pek kimse olacakların farkında değil ama SU bu su olmazsa büyük sıkıntılar bizi bekliyor.
-
-
-
Koronada kapanma olacak dendiğinde biliyoruz neler olduğunu herkes bi saldırı halindeydi. Suların kesilmesi de maalesef bu şekilde oluyor. Kullanım artıyor gibi. İnşallah yağışlar gelir bir an önce.
-
Dün veya bugün İstanbul'da gündüz en düşük sıcaklık rekoru kırıldı mı acaba ? Geçmiş rekoru nedir ?
İzmir'de deniz sezonunu açmışken
İstanbul'un 11 derece olması da garip. -
Uludağ kar yağışlı.
-
Pınarbaşı doldu taştı !
