Posts by SNOWYMAN
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Snowyman yolla ilgili bilgi verir misin bende yarım saate cikacagim
Arkadaşlar Spil'deyim ancak ilk karla buluşmadan sonra bile yollar REZALET ! YAZIK çok yazık bu insanlara. Yahu 2 cm karı temizleyemiyorlar yollar buzlanmış vıcıl vıcık istifa eden yok sonra herkesi Spile bekliyoruz diyorlar hayret ya. Ben şu an köylere gelmeden ilk seyir bölgesine gelmeden bir noktadayım. Her taraf insan. Video atıyorum durum bu şekilde.
-
Bu arada Spile doğru çıkıyorum bakalım video atarım takipte kalın
-
Şu Spil'e çıkarken de saçma sapan yok lastik alın yok zincir alın diyeceklerine yolları bir güzel açsalar da İzmir ve Manisa halkı rahat rahat çıkabilse.
-
Sanki dağ sistemi olacak gibi böyle uzaktan bakınca kar yağan yerler belli olur ya geçişler olacak ara ara. Çünkü öyle ahım şahım kütleler de yok sanki.
Arkadaşlar sanırım dediğim gibi oldu.. Modellerde de merkezler zaten tam sınırdaydı.
Önceki yıllar olsaydı burada kimse kar beklemezdi zaten ama artık en ufak bir renklendirmede herkes kar bekliyor durum bu
Bir de şu var genelde buralara kar yağmadan önce Balıkesir Bursa gibi yukardaki şehirler kar alırdı sonra sıra Manisa ya da İzmir'e gelirdi.
-
Sanki dağ sistemi olacak gibi böyle uzaktan bakınca kar yağan yerler belli olur ya geçişler olacak ara ara. Çünkü öyle ahım şahım kütleler de yok sanki.
-
Yarın inşallah bu görüntüleri tekrarlama niyetindeyim. Görüntüler bana ait
İnşallah yarınki karlı videoları kaçırmamak için abone olun hemen
-
Spile ve Bozdağa bir kamera koyamadılar pes..
-
Süresi az gibi görünüyor yağışın arkası açık güneşli gibi. Ege denizi beslerse artabilir tabi.
Bu şekilde oldu hat yukardan aşağı uzun ama genişlik yok gibi bişeydi. Manisada yağmur başlarken Çeşmede bitti gibi buna geniş diyemeyiz. Ayrıca önceki yağışlardaki gibi deniz besleyemedi. Direkt olarak zaten hali hazırdaki hat yağış bıraktı. Normal yağdı bitti buna şükür.
-
Süresi az gibi görünüyor yağışın arkası açık güneşli gibi. Ege denizi beslerse artabilir tabi.
-
Anlık Spil Dağı Zirve.
Çok güzel neyle çektiniz teleskop gibi yaklaştırmış
-
Arkası da Turgutlu tarafından geliyor gibi bu kütle bitince.
-
bayraklı civarı yağışı izleyecek kamera vs yok mu belediye kameraları çalışmıyor sanırım.
-
E bu son günlerde gördüğümüz kırkikindi yağışları öteleye öteleye temmuza sarktı sanırım. Mayısta haziranda falan hiç olmamıştı çünkü.
-
Doğuya doğru geliyor önce İzmir sonra da Manisa etkilenebilir.
-
Manisa her zamanki gibi. En alçak yer desen değil. En güneyde desen değil. Ama gel gör ki en sıcak
Şu an ülkenin en sıcak yeri.
-
Zaten bu yıl neredeyse her gün kendi rekorunu kırdı denebilir.
-
Arkadaşlar aşırı sıcak var okulların vs tatil olması gerekmez mi ? Ya da açık alanda çalışan hamile yaşlı vs bence bir ayar yapılmalı ama bizde insanın başına bişey gelmeyince önlem almak yok malesef..
-
Tam 3 sene önce 1 Nisanda Spil'de kar topu oynamış olmak
-
Kışın yağmayan kar şimdi Uludağ'da.