Beiträge von Culluk

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Hayırlı akşamlar merakımdan soruyorum .Grupta yaş ortalaması kaç. Dağa düne kadar kış bitti diyenler vardı. Şimdi sistem beğenmeyen arkadaşlar var.Bide grupta dikkatimi çekti herkes üstat. Sakın yanlış anlamayın ben çözemedim. Selamlar olsun gönlü güzel insanlara.

    Sabır muhterem kadiir olan yaşanır. Sabaha günlük güneşlik kalktık. Akşamına kar boran olduğuna çok şahit oldum. Bu işler yazma çizmeyle olmaz. Inşallah en güzeli nasip etsin inşallah YARADAN.

    Herşeyde bi hayır vardır. Ne mutluki herzaman bizde bir umut var. INŞALLAH dağa ne günler görücez burda. Şükür bu güne sabır sonu hayırdır. Hayırlı akşamlar selamlar olsun inşallah. Cümleten

    Hayırlı akşamlar. ALLAH c.c nederse o bir anda herşey değişir. Kul ne isterse ALLAH c.c ister .Ben modele azora filan bakmam. Vatanımız için en hayırlısını versin. Inşallah yaradan. Herkez bi caba sarfediyor burda. Inşallah hayırlısıyla bizede nasip eder yaradan. O büyük ki yüce biz kul olarak gönülden isteyelim yeter. Sadece biz kar yasın diye degil .Bütün varlığın ihtiyacı var. Bütün hocalara ve grup üyelerine hayırlı akşamlar selamlar olsun inşallah..

    Ben yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum fazla yorum yapmam. Avcı olarak kayıtlıyım. Şifremi unuttum. Yeniden kayıt oldum culluk olarak. Kısmetten ötesi yalan burdaki hocalar değerli insanlar. Bazı arkadaşlarım sabır konusunda son demdeler. Ama yapacak birşey yok. Hocalar bizden dağa çok istiyorlar yağışlı sistemleri. INŞALLAH güzel sistemler gelir. Hayırlı akşamlar selamlar olsun inşallah.

    semih hoca diyorsa vardır bi bildiği. ALLAH c.c inşallah güzel bereketli yağışlar nasip eder inşallah. Hayırlı akşamlar selamlar olsun inşallah cümleten