Zaten Ukrayna için ülkenin doğusu ,Rusça konuşan bir topluluk burada önemli olan Rusyanin guvenlik bahanesiyle yayilmaciligina dur demek,Batı bu oyunu kışın oynayarak büyük risk alıyor,ABD ve Batı ülkeleri Rusya'yı sıcak çatışma ortamına çekmek isteseler de Putin bu oyundan nasıl çıkacak,izleyip görelim,ayrica bizi ilgilendiren kısmında bizim sözümüzün dinlenileceği bir masa da yok henüz tarafsız kalmak da fayda var.
Abi Ukrayna'nın yanında olmalıyız bence en yakın onlarlayız nato fakat onla yakın olursak bu sefer Rusya kin besleyecek bakalım biz nasıl yol izlicez Putin akıllı adamdır evirip çevirip Kendi lehine döndürecek bu kesin.
Orta yol bulurlar,bu çağda büyük devletler hele nükleer silaha sahip olanlar arasında savaş çıkması muhtemelen dünyanın sonuyla sonuçlanır.Satranç masasının etrafında sürekli hamle peşindeler,Rusya, Ukraynanin doğu bölgelerini kan dökülmeden alır,olay tatlıya bağlanır.
Bunu yazacaktım abi kesinlikle ucu Ukraynaya dokunacak bütün muhabbet oyun bu sebepten.
Azerbeycan , kuzey kıbrıs türk cumhuriyetini de tanımadı.
Dediğim gibi bu işleri akıl almıyor.
Biraz sonra en bilirkişiler gelir açıklama yapar ama ,
Devletler arası bu tür ilişkileri hiç anlayamadım.
Zamanında mesut yılmaz ,taahhüt ettiği , almadığımız doğalgazın parasını ödetmişti bize.
Alles anzeigen
Abi ben sana birşey söyleyimmi Türkiyenin Türkiyeden başka dostu yoktur Türkün Türkten başka değil. önce payaşmasını bileceksin azerbeycan ben yalan değil hiç haz etmiyorum abi aliyev bigün bizi topa tutarsa hiç şaşırmam. gene ödetecek abi misliyle çıkacak bizden mart ayında. bide abi daha PAHALI fiyata vermediyse birşey bilmiyorum.
Neyse kaynak bulunmuş. İnşaallah bundan sonrası için de , bu tür kesintilere karşı ,yeterli önlem alınır.
Abi azerbeycan ile kardeş ülke değilmiyiz biz ne işimiz var elin şialarıyla kardeşinle paylaşşana azerbeycan ele düşürüyorsun bizi. yanlış abi 44 milyon ilave verecekmiş versene sınırsız.
Çok teşekkür ediyorum dostum Ne kusuru olurmu hiç estağfirullah. Yetişecek inşallah bende inanıyorum Seni buralarda görmek güzel gel biraz kuru soğuk hediye edelim
Daha yeni efsaneden çıktım kuru soğuktanda alırım bi dal bu kar bize 5 yıl gider 5 yıl kader ortağı oluruz artık :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Şaka gibi radara bakıyormusun bozuk galiba kkaç saattir gücü çok değil ama 13 dBZ yağış aılıyorsun sabah 6 dan beri bakıyorum abartısız yağış var dimi az cok önemli değil :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Elektrik faturası gelmiş eve haber verdiler. 390tl gelmiş saka gibi %127 zam. 120-140'ı geçmiyordu acayip canımı sıktı.
Hocam banada geçen ay 135 lira geldi bende senin gibi kışın 120-140 fix gelirdi bi baktım 168tl gelmiş nasıl olur dedim bu kadar az gelmemeli baktım faturaya 145 kwatt kullanmışım 5 kwatt ile kılpayı kaçırdım nalet olsun bu fatura muhabbetine diğer ay 400 tlye kesin gözüyle bakıyorum.
3.Havalimanı ülkemiz için önemli bir değer ve avrupanın aktarma üssü olarak bakılıyor bu bizim ülkemizde yemişim konumu yok Atatürk havalimanı vardı ne gerek var lüzumsuz vs vs deniyor vallahi üzülüyorum.