Suratsız kar haritasında Kocaeli Sakarya'da otursam kış boyu her gördüğümde heveslenirdim vallahi kasten mı yapıyorlar acaba 😂😂😂
2 3 güne santim işine gireriz 😂😂😂 :hfyeni (29):
Suratsız kar haritasında Kocaeli Sakarya'da otursam kış boyu her gördüğümde heveslenirdim vallahi kasten mı yapıyorlar acaba 😂😂😂
2 3 güne santim işine gireriz 😂😂😂 :hfyeni (29):
@4 Şubat abim Kokarec sistemi nasıl bozma varmı gün varmı abi
Askeri destekten kastedilen askeri malzeme anladığım kadarıyla Nato askerini ukraynaya sokmuyor yanlış anlamadıysam.
Yok doğru anlamışsınız öyle bişe olsaydı zaten çok felaket şeyler anında olurdu. Rusya sınırındaki NATO üyelerini korumak için o ülkelere çıkartacak asker.
Yigit61 yiğit bey natonun askeri destek vermesi demek kısaca SAVAŞ demek. Şuanda ruzya ukrayna savaşı yok Rusya işgal ediyor ama NATO asker çıkarırsa buna savaş denilecek ki çok büyük şeyler olabilir.hersey yavaş yavaş hareket ediyor beklenmedik şeyler olabilir İngiltere bı ülkeyi kafaya taktıysa zor döner.
Bir şey olduğu yok aslında Ukrayna kaderine terk edilmiş. Bunların amacı AB topraklarına polonya'ya falan sıçramasın.
Şu güne kadar ilk defa asker çıkartmasından bahsetti hocam Rusya zaten savaş çıkartmak istiyor bu çıkartma dahada körükleyecek.
Stoltenberg:
Savunma amaçlı askeri harekat planlarını devreye soktuk. Yanlış anlaşılmaya yer yok, NATO topraklarının her karışını savunacağız.
Asıl savaş şimdi başlıyor diyebiliriz yavaş yavaş herşey.
Öyle hocam karşımda ki daireyi 1900'u vermiş yersen tabi
Bursa'ya göre çok demekki suriyeliler bursayada çok akın etmiş ![]()
Hendekte kimi yerlere çok istiyorlar kira ben normalin alıyorum hendek kimi yerlere göre kirası nedir bilmem
Yenimahalle tarafları çok pahalı kemaliye tarafları biraz ucuz hocam
Bende 3+1 110 metre kereye 700 TL kira alıyorum
Ula dayı hendeğe yerlesicem en sonunda büyük büyük evler bedava kirada kadın dubleks eve 1850 1950 mı neydi veriyor şaşırıyorum ya
Şuan bedavaya oturuyorum nerdeyse.Ağustosta ki sözleşmemle 2+1 65 metrekare klasik bekar evi 1200 zamla 1600-1700 olsun diyor ev sahibi.Bakalım orta yolu bulucaz benden 1500 çıkar dedim
Ben İstanbul gibi yerde 1200 TL kira veriyorum 97 metrekare eve 3+1 haysiyetsizler 65 MT eve 1700 ne
GabelBerg10 dostum kaça oturuyorsun ayıptır sorması kirada bu zamla birlikte ne kadar olacak.
Ya lafın gelişi söylüyorum
. Tabikide resmi dille topraklarımdan çekilin diyecek.
Hocam şuanda avantaj ruslarda sanmıyorum geri çekileceğini himayesine almadan bu kadar yaptırımdan bu kadar şeyden sonra boş dönmez.
Natoya girmeyeceğime söz veriyorum, sizde topraklarımdan defolun gidin daha fazla taviz vermiyorum yoksa masayı deviririm dicek bu kadar basit.
O kelimeleri şuanda söylemesi imkansız hocam. Adamın derdi NATO bahanesiyle toprak almaktı defolup gidin dedinmi masada indirirler.
Ohhhhhh akrabalar amcaoğulları dayıoğulları kısa yoldan süper bı kapı açmışlar askerlik yok devlet yardımı mevcut üstü kapalı kayırma politikasını din üzerinden niye yapıyosunuz ulan varya.
Rusya geri adım attı diyebilir miyiz Minsk e bir delege göndermeye hazırız demiş masaya çağırıyor Ukrayna yi bu güzel bir gelisme..
Ukrayna eğer masaya giderse Ukrayna diye bı ülke kalmaz. O anlaşmada rusya bize itaat edeceksin bile der. Silah dahi bulunmaz ülkesinin bı parçası olur o anlaşmada o masada.
Asıl dananın kuyruğu kievde kopacak Ukrayna'da zırhlıları hep kieve topluyormuş havadan sıkıntı.
Allah belasını versin! Suçsuz masum çocukları hedef alana. Acıma duyguları yok bunların. Dünya bunun hesabını sormalı. İlla 3. Dünya Savaşını çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk atamın çok anlamlı bir sözü var;
Savaş zorunlu ve hayati olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeye girmedikçe savaş bir cinayettir!
Şuanda Rusya'ya hiç bı ülke yardım etmez çin bile hocam NATO eğer devreye girseydi tek kalacaktı.
Rus ordusu, 50 çocuğun olduğu Vorzel'deki yetimhaneyi grat füzeleriyle vurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “NATO kararlı bir adım atmıyor, Zelensky'nin dediği gibi bunlar nasihatten öteye gitmiyor.”