Serdar 2.yarı başında veya ortasında çok yüksek ihtimalle çıkar, sahada yok çünkü.
SERDAR DURSİUUUUUUUU :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Serdar 2.yarı başında veya ortasında çok yüksek ihtimalle çıkar, sahada yok çünkü.
SERDAR DURSİUUUUUUUU :hfyeni (18): :hfyeni (18):
El abi daha ne bakıyorsun hey allahım.
87'yi anma töreni yapılmış kaçırmışım ama tekrar mevzuyu pörtletiyorum. Böyle mini Mart 87'leri her zaman gelmez, gelecek dedik direndik kimse inanmadı bu sene o seneydi
Her sene anacağız bu Mart ayını ! Seneye artık hedef 2004 tarzı sistem getirtme.
Karın kalitesine bak mükemmel birdaha böyle birşey gelmez hocam.
ROSSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Aidat yokmuş ben ilgilenebilirim
Para var huzur var be abi 😂😂
Zannediyor ki, yapmış olduğu tespitlerin toplum üzerinde bir etkisi var, bu saatten sonra , hatta çok önceden yapması gereken kazanacak adaya yol verip, köşesine cekilmektir. Bunca sıkıntıların baş sebebi, politika üretemeyen muhalefetin varlığıdır. Ömrümüzü yediniz, yedirdiniz. Siz varken, iktidar kaybeder mi hiç :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Bu adamın partide torpili iktidarın başındakinden çok abi bu adam yıllardır kaybediyor bı kere demediler indirelim başkasını getirelim diye 😂😂😂 şaka bir yana olduğu sürece iktidar korkmaz çünkü o adam güven vermiyor abi.
Elektrik zamına tepki olarak fatura ödemeyen Kılıçdaroğlunun elektiriği kesildi.
Hahaha :hfyeni (18): :hfyeni (18): 1/kahkahas23s1
Bu sene demekki bombayla uğraşacağız geçen sene yangındı bu sene bomba Allah sonumuzu hayretsin 2 günde 2 patlama Allah'tan ikincide ölen yok devam etmez inşallah.
Haftalıktır o 1/kahkahas23s1
Kral korkuyorum diğer ay üstünü alırlar diye ahhaah 😂😂😂😂
Geçmiş olsun ne kadarcık
Yanlış gönderdiler galiba 280 TL gelmiş şaşırdılar kesin 😂😂😂
YKS üyelerine hakaret ettiği için Ekrem İmamoğluna 4 yıl 1 aya kadar hapis istendi.
Ya adamın ağzı biraz bozuk olabilir ama bırakın adamın peşini be kardeşim yeter da ya.
GabelBerg10 hocam fatura geldi 😂😂😂
Bugün yapılacak olan bilim kurulu toplantısı haftaya ertelendi.
Acaba gerçekten o mu hedef alındı anlamadım. Şehirin en önemli sabah en kalabalık işlek sanayi bölgesine giden cadde yol burası. Vızır vızır 50-100 kişilik servisler geçiyor. Allah korusun çok daha kötü şeyler olabilirdi. Nasıl şehrin en işlek caddesinde yola bomba koyabilirler aklım almıyor. Ölen vatandaşa Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilemekten başka bir şey gelmiyor.
Yola bomba nasıl döşenir abi bursa gibi büyüksehirde yapılan kazılardan vs belediyenin hiç mi haberi yok mobese hicmi yok bu adamlar nasıl koyuyor veya gömüyor veya döşüyor şok oldum.
Bursa gazetesi olayın kaza değil patlamanın bomba saldırısı yüzünden olduğundan şüphelendiğini söylemiş bursa il emniyet müdürü gitmiş.
İnşaallah sayı artmaz cezaevi memurlarına bombalı saldırıyı terör bakımından ilk defa duyuyorum bakalım ne çıkacak.
Bursa Orhangazide cezaevi memurlarını taşıyan otobüste bilinmeyen nedenle patlama olmuş şuanda ilk belirlemelere göre 1 ölü olduğu bildirilmiş.
Sabahta yazdığım gibi portakal bu paylaşımı yapsa kolay alınmazdi ki yapmazdı çok aşırı acemi bı paylaşım olmasa dahi halkı galyena getirmekten alınırdı.
Erdoğan ile Bahçeli bı araya geldiyse suriyeyiler gidiyor demektir resti çekmesi iyi oldu ümit abi işini çok iyi vi şekilde yaptı.
Tipi54 dostum, kredi kartına uygulanacak faizi merkez bankası belirliyor, haliyle ilk bakman gereken özellik kartın aidatsız olması.
Yok hocam şöyle birşey gördüm araştırırken 3 4 taksitr vade farkı almayan kartlar varmış bize faize uzak eğer kullanacaksak öyle varmı diye bı bakalım dedik world eko diye bı kart çıktı tam bilmiyorum içeriğini taksit bakımından vade farkı almayan kartlar daha iyi o sebepten yazayım dedim bı.
Beyler ilk defa kredi kartı çıkaracağım kenarda dursun diye faizi düşük özelliği çok taksit yaparken belirli aylara vade farkı almayan bı banka kartı bilen kullanan varmı acaba ?