Beiträge von Vela1907

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Balkona don atlet çıktım mütiş bir soğuk var, gerçekten kar geliyor gibi. Sabahtan beri ailecek youtube üzerinden bütün kar yağışı videolarını izledik. Biz hazırız. KONSANTRASYON. Bu arada küçük oğlum sinan; Baba Çamlıca yürüyerek ne kadar diye sorup duruyor, evden kaçmasın diye bağladım. Kar için her şey hazır….

    Özellikle 120. Saatten sonra modellerde ciddi fark var. Ecmwf 96h itibariyle iyiydi ancak istediğimiz a.b'yi alamadık, kuru soğuğa teslim etti bizi 😄 değişimler devam edecektir.

    Üstat alacağımız kar henüz netleşmese de güzel yağış alacağız gibi duruyor. İlk yağışı ne zaman alacağız yağmuru diyim daha doğrusu?

    Her sistem öncesi yaptığım yürüyüşümü tamamladım. Asfaltın ısı durumunu kontrol ettikten sonra ani çapraz koşular yaptım. Komşular napıyor la bu deli gibi baksada, bu teknik %90 oranında tutuyor. Yarın da Sinanı Gölbaşı’na yollayıp bulut kontrolü yaptıracağım, şu an verilere biraz çalışmam ve babannem ile durum değerlendirmesi yapmam gerekiyor. Hayırlı forumlar

    Vela1907 Hocam sen İncek'i boşverip Bağlum'a mı taşınsan artık? Sanki daha çok kar alıyor. Sinan'da sevinir hem.

    2 gün önce iç işleri bakanımıza( hanım) bu durumdan bahsettim. Saygı değer hanımım İnceğe taşınırken aynı şeyi söylemiştin, boyun devrilsin lanet adam dedi. Benim için eşimin yorumu ne kadar değerli biliyorsunuz. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

    Pazar günü özellikle zayıf arkadaşlarımız dışarda bulunmasın. Uçabilirler 😃 pazartesi gün içinde yer yer hafif kar geçişleri olabilir.

    Bilgilendirme için teşekkürler, ekmek almaya göndereceğim bazı arkadaşları…. Rüzgarın tam şiddetli olduğu zamanları da yazarsanız parka falan da gönderirim. Hayırlı forumlar.

    Gün geçmiyorki bir kışa daha olaysız girelim…… Kar haberlerini duyan küçük oğlum sinan evde havai fişek patlatmaya çalıştı. Ev 1+0 olduğu için olaydan hepimiz yara aldık. Patlamadan önce aşağı atlamış namussuz , yeni gelen arkadaşlar korkmasın ev bodrum katta. Atiince kiracı kovalabilir 2-3 ay sizi rahatsız edebiliriz. İyi forumlar

    Arda güler yanlış tercih yaptı. İlk durağı Ajax Leipzig gibi takımlar olmalıydı. Real Barca cezbedici ama yanlış tercihler. En az 2-3 senesi kayıp. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

    İyi akşamlar yine trajikomik bir haber için yazmak zorunda kaldım. Babannem sadece ve sadece hava almak için balkona çıkmıştı. Komşular en son Sincan yönüne doğru uçtuğunu görmüş ben evde değildim. Biraz önce geldi çok şükür, ilk cümlesi ,gözlüğümü düşürdüm galiba bir koşu kap gel demek oldu. Sağlık durumu iyi, hayırlı forumlar.

    Model takip edeceğiz diye uyku düzenini de alt üst ettik. Gözlerimi kapattıkça gözümün önüne kar yağışı geliyor 😅 Vela1907 ne diyorsun bu işe hocam ?

    Eğer bu durum 1 aydan fazla sürerse bana haber verin lütfen. İş işten geçmeden önlemimizi alalım. Çift görme, bulantı, her saniye sokak lambasına bakma isteği varsa numaramı özelden yazayım. Bu arada bomba haberlerim var netleşince yazacağım… sadece şu kadar diyim babannemi tarih sayıklarken duydum, bunun ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz…. İyi forumlar

    Beyler acil durum çağrısı……. :!: Oğlum Sinan kar bulutlarını takip edeceğim diye evden kaçtı. Görenlerin polise ihbar etmemeleri rica olunur. Tekrar ediyorum siyah kara kuru bişey, görenler bu o değildir diye ihbar etmesin…

    Sinanı balkondan sarkıtıp kar ölçütürmeli günler yakın inşallah abi 😂


    Kod:28.2

    Çok kar yağıyor diye İncekte 0+1 daire tuttum biliyorsun bununla yetinmeyip evde 6 kişi yaşıyoruz. Sinan kuma işiyor. Tutunacak dalım kalmadı. Yarın babannem Efsane Semiha’nın yanına gidiyorum detayları yazıcam

    Şöyle bir sokak lambasına baktım kar atıyor. Acayip şaşırdım ya 😅

    6 sene önce sokak lambası hastalığı teşhisi konulmuş biri olarak yazıyorum bu satırları. Nisan ayıydı akrabalarla çay içiyoruz balkonda, lapa lapa kar yağıyor dedim herkes dışarı baktı sonrasında 5 dakikalık bir sessizlik yaşandı. Annemle ertesi gün doktora gittik, o gündensonra oğlum sinana 5-10 lira verip nöbet tutturuyorum. Uzatmayım bana güzel haber verin… iyi forumlar