Kargo imkanımız var mı?
Posts by Cem_35
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kıyı kesimi bir afet yaşadı. Karşıayaka, alsancak,bostanlı ve mavişehirde durumlar kötü. Evi,arabası,teknesi veya dükanına zarar gelenlere büyük geçmiş olsun.
-
Ve sanırım 5 dk arayla iki kere yıldırım düştü
-
Karşıyaka tarafında dolu geçişi oldu
-
Rakımı denize 0 olan yerlerde olanlar araçlarını imlanları varsa korunaklı yerlere çeksinler.
-
-
Çok güzel bir kütle geçti.
-
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,sizler de kendinize iyi bakın,
Dediğim gibi merkezde 20-30 cm örtü görmeden gitmek yok
Umarım bu sene görürüz hocam umarım. Ve eğer bu sene örtülük bir kar cm farketmeksizin ben Kıyı Ege Sorumlusu olarak o sisteme sizin adınızı koyacağım.
-
1912 Çok geçmiş olsun hocam.
-
-
Sibirya sistemine çok girit absi patlattım aha burada şahit dolu. Sadece doğru konumda karaya çıkartma konusunda problem yaşıyorum. Onu da çözücez bu sene inşallah.
Ben sonuca bakarım Sana güvenip biz ittirmiyoruz sen bizi yarı yolda bırakıyorsun
-
Kaymıyo o ya 6-7 yıldır uğraşıyom kaydıramadım. Tam kaydırcak gibi oluyom fazla kayıyo kalkıyo antalya’ya gidiyo. Bi kere lübnan a gitti mesela tutamadık.
Yukarıya geçip çok ittiriyorsun. Olacağı bu
-
Şimdi 850 hpa - 5 mümkün gözüküyor kuvvetli karayel olacak deniz etkisi de çalışır, iki tane halletmemiz gereken şey var 1. Yer seviyesi sıcaklığı, 2- siklonun konumunu hafif egeye almak olur mu niye olmasın?
Olduktan sonra son gün bozmasında
-
ANGARALI Bu sene bitmeden bi Ankara ziyareti yapmak lazım karlı sistem denk getirelim de anlamı olsun
-
GFS ve GEFS' de nispeten benzeme var.. Bir ihtimal var. Ve şaşırtıcı ki uzak tarihleri konuşmuyoruz.
-
ukmo babaya benzemiş sanki
Dün sinyallerini veriyordu.. Bu gelişmeler güzel. Bu sene Ukmo daha iyi bir başlangıç yaptı. Birde Arpege olması lazım. Bu iki,li iyi gidiyor.
-
-
Ecm de gefs de 10 gün için iyi yağış vermiş kıyı egeye.
-
Torbalı taraflar 4 ila 3 derece sağlam soğuk var. Yer yer kar sınırı içerisindeyiz.
-
Bi an aynı modelimi inceliyorum diye düşündüm. Çok benzer ilerliyorlar. Bakalım Ukmo gibi gelirse çok güzel olur.