Çok fena başladı. Çok güzel yağıyor.
Posts by Cem_35
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hatta bak. Söz bulamadım
-
Batılı sistemler ile başlayan kışa girişte , güzel bir kış sezonu geçirmeniz temennilerimle birkaç gün sonra yurtdışına çıkacağım için 1 yıl kadar aranızda pek fazla bulunamayacağım sorular gelmesi halinde cevap veremeyebilirim veya merak edenleriniz olabilir zaman bulabilirsem arada uğramaya çalışırım sizleri tanımak güzeldi konuyu mümkün oldukça boş bırakmamaya çalışın.
Kendinize iyi bakın sağlıcakla 👋
Kendinize çok iyi bakın. Umarım çok güzel bir yıl geçirirsiniz. Sizleri özleyeceğiz. Bizi unutmayın Sizde kendinize dikkat edin.
-
İstanbul 100mm ye dayanmış resmen sömürdüler bizim yağışları
İstanbula kayacak günü buldu sistemde. Maç ertelenmese bari
-
Heleki ecm inanılmaz kötü şekilde gidiyor bu sene 1 değil 2 değil 3 değil nereye kadar böyle gidicek bu çok tutarsız veriler çok kısa sürede nasıl bukadar tam ters olaylar oluşabilir.
Ecm kötü zaten. Geçenlerde İstanbul içinde patlamıştı. Bir sıkıntısı var ama görecez
-
Biladerinho Senin bu işte bi parmağın yoktur umarım
-
Bornovaya sıkı bir kütle geldi.
-
Radar kıyı kesimi için biraz sakinledi
-
Mgm den turuncu kod uyarı geldi acaba yarın okullar tatil olabilir mi bence olsa yerinde bir karar olur..
İhtimal dahilinde olacağını düşünüyorum.
-
Size biraz maziye götüreyim. 16 Ocak 2021 Çandarlı.
-
Güzel bir yağmur başladı konumumda arada grapuel de atıyor
-
-
Sıkı yağmur var. Böyle arasından denk getirirsen tek tük kar tanesi var
-
DP 1-0 derece arasında. Kütle geliyor.. Sıcaklık 4 ila 5 arasında. bakalım neler olacak
-
Sezonun ilk grapuel adamı
-
Arabalar ve çatılar beyazladı resmen
Bir fotoğraf alalım Hatıramız olsun
-
850 de -3'e yaklaştık. Daha da düşecek
-
Mert_35 Ucundan bi yakalamaya çalıştım. Bana yağmur gibi gelmedi. Benimle aynısını düşünen biri olması güzel. Kafayı yedim sandım bi ara.
-
Merkezden az önce kütle geçti kesinlikle yağmur değildi ama kar da değildi ince taneli buz gibi birsey attı ve bunun adı graupel ben ona benzettim. Ayrıca denizden kutleler konvektif oldugu için dikey karışım fazla PergamoN hocamin da dediği gibi bende sarı eko yakalayan anlık graupel ve yüksekler yoğun kar görebilir
Aynı şeyleri yaşadım biliyormusun. Kafayı yedim yağmur değil ama kar da değil. Sprey yağışa benzettim ben biraz
-
Karşıyakada kısa süren sprey yağış ve yağmur geçişi oldu.