Senin civarlarda sayılabilecek bir satılık ev buldum çok uygun ve temiz bir ev. Bahçelievler’de ki evimi satsam bu evi alsam üstüne 3 milyon para kalıyor onu çatır çatır yerim hem daha depreme dayanıklı olur hem de diz boyu kar alırım. Şimdi böyle düşününce olmayacak iş değil ha her türlü hem karlıyım kârlıyım 😄
Hocam sen bunun aidatina da bak bence, 5-6k aidat olabilir.
Şöyle söyleyeyim uzaktan eğitim konusunda; yaza kadar uzaktan eğitim denmiş. Eminim ki Üniversiteler dondurma imkanı verecektir. Eğitimden şüpheliyseniz dondurun döneminizi, sonbaharda devam edersiniz.
Ağabey ben çok tepki çekeceğini düşünüyorum bu kararın. Uzaktan eğitim bir kere zaten bizim ülkemize ters. Evinde bilgisayarı olmayan bile bir sürü genç var. 2020 yılının devamı gibi bir şey bu durum. Online eğitimin faydasını gören oldu mu ki zaten?
Ayrıca kendisi tamamen dini içerikli kurumlarda çalışmış Diyanetle ilgili vakıflarda yer alıp birden AFAD' ın yetkin bir konumuna getirilmiştir. Altında arama kurtarma dairesi çalışmaktadır. Bilginiz olsun. Durum bu.
Çok yazık, o adam çıksın hesap versin. Geceleri sokak aralarında dolaşanlar inliyormus beni kurtarın diye.
10 Nisan 1978 tarihinde Erzurum/İspir ilçesinde dünyaya geldi.
İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.
Mesleki Kariyeri
2001 yılında Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Daha sonra sırasıyla:
(Edirne) Lalapaşa Kaymakam Vekili,
(İzmir) Beydağ Kaymakam Vekili,
İngiltere’de yurtdışı stajı,
(Giresun) Alucra Kaymakamı,
(Sivas) Altınyayla Kaymakamı,
Siirt Vali Yardımcısı,
(Diyarbakır) Silvan Kaymakamı,
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı,
Bakan Danışmanı,
İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı,
Kırıkkale Valisi, görevlerinde bulundu.
Alles anzeigen
Ben Cüneyt Özdemir'in yayında duydum, belki koordinasyonun başındakinden bahsetmiştir. Yanlış anladıysam özür diliyorum. O mesajim silinsin
Hatay'ın girişinde kepçeler bekletiliyormus, neden şehire girmiyorsunuz diyenlere AFAD bizi gönderecek diyorlarmış. Boş boş bekliyorlar. Koordinasyon yok. Durum feci. Yetkili yok gibi duruyor, umarim yardım tırları ihtiyacı olanlara ulaşabilir. Yoksa görüldüğü gibi yagmalaniyor
İçecek su yokmuş ya, bu ne rezalettir. Millet depremden değil, açlıktan, susuzluktan, soğuktan mı ölsün. Daha ne bekleniyor, 2 gün olmuş. Bu nasıl bir koordinasyonsuzluktur. Kim bunların sorumluları, yapamiyosan birak git.
Kesinlikle katılıyorum. Şu anda ben bile o binalardan birinde oturuyorum, Ümraniye gibi bir zeminde olmak insanı bir nebze rahatlatıyor ama hele ki güney ilçelerde o tarz binalardan hatta daha yükseklerinden çok fazla var sürpriz yumurta gibi deprem yaşanmadan öğrenemeyeceğiz ne durumdalar.
Hocam düşünün ki kurtulduk, arabamız var. Bayramda bu millet İstanbul'dan çıkamıyor, deprem olduğunda nasıl çıkacak? En önemli soru yardım nasıl gelecek? Daha biz buraya yardımı zor götürüyoruz. Kabul ediyorum hava şartları vs. Ama en kötü duruma hazırlıklı olmalıydık. Şu an da gözüken maalesef plan yok gibi duruyor.
Bu da çok büyük skandal bu arada. Baksan bu yepyeni bina hiçbir şey olmaz dersin ama artık temel mi yetersiz malzemeden mi kısmışlarsa şerefsizler hiç bir şeye güvenim kalmadı.
Ya tek şunu söyleyeceğim, İnşallah İstanbul'da yeni yapılan binalarda böyle değildir. Çünkü acayip yüksek binalar yapılıyor bir de yani.
Tipi var tipi yardım ekipleri yolda kaldı. Deniz yolu ile İskenderun a geliyor bu kısmı. Afad Nereye ulaşsın 10 İl ve ilçeleri Aynı anda aynı derecede hasar gördü. Afad peronelleri de enkaz altında kalmış Hatayda. Uykuda yakalandı. İzmir veya Elazığ gibi Tek şehir değil ki yardım gitsin hemen.
Hocam ben ilk andan bahsediyorum ya, dun sabah oldu deprem. Öğlen videoları izledik, hic kar mar yoktu. Geç kalındı maalesef