Yok yok bu sefer sıYırtmaz ama merkez e vurur mu o muamma tabi
Allahın Takdiri Şuan Merkezde Hafif Kar çiseliyo
Yok yok bu sefer sıYırtmaz ama merkez e vurur mu o muamma tabi
Allahın Takdiri Şuan Merkezde Hafif Kar çiseliyo
Yaklaşıyor Kütleler Eger Gelirse Kütleler Atacam Foto Hasret Gidermek İsteyen Arkadaşlar İçin
Cankirida neler oluyo? Foto yok mu? Video filan mgm 2 kar ikonu koymus.
Kütleler Çoruma Gelirse Aracagim ben video resim fln ama Corum Cok Sanssiz Kesin Siyirir gecer ama neyse Allahin Takdiri ama dedigim gibi yagarsa ben atarim foto
Çankırı güzel kütle alıyor şuan arkadaşım yerlerin de beyazladıgını söyledi.. kilanli hocam gün içinde Ankara'da da yerel yağışlar görülebilir mi ne dersiniz?
Çankırıda ki kütleler Çoruma Gelecek mi ?
Kimse alınması amaAmasya iklim olarak çok kötü bir yer çukurda kalıyor kaç kez şahit oldum Samsun'a kar yağarken Amasya'ya yağmur yağdığını güya iç kesim. Karadeniz'in de en kurak yeri hatta Türkiye'nin en kurak yerlerinden biri yazın 40 dereceler ölçülebiliyor kısacası bir kar delisilini deli eder anca
Ayn Hocam Diyorum Corum Amasya Arasi 30 Dk Ancak Mesela Sicaklik Olarak Çorum -4,2 Amasya +4 Derece
Anadoluda ki en soguk iller : Kayseri Sivas Yozgat Nevşehir Çorum Çankiri Konya Eskişehir Tabiki Bunlar Kendi Görüşlerim
Aynen çorumumuzun ayazı meşhur zaten.gerçekten bugün dondurucu soğuk vardı öğle saatlerine gelirken çok hafif kar serpintiside vardı
Soğuğa Sormuşlar Nerelisin Demişler Erzurumluyum Ama 1 evim Sivasta 1 Evim Çorum da demiş
Çorum - Amasya Arası 30 - 45 dk Çorum -4 Amasya +4 8 derece fark var
Kuzeyi daha sansli. Suan tam sinirdasiniz.takip etmek lazim.
Hocam Çorum için Düşünceleriniz Neler ?
Çorum Anlık -3,5 vee Kar Atıştırıyor Ara Sıra Yoğunlaşıyo Kar ☺
Çorum Anlık Hissedilen -3,5 Vee Kar Atıştiriyor Ara sıra yoğunlaşıyor kar
Eraay fazla isyankar olma ocak ve şubat var. En az 2 sistem daha gelir orta kuvvette ve iyi sistemler.
Hocam Haklısınız da Ankarada Örtü Olurken Yanı Başlarındaki bize havada kar bile yoktu Karı Onlar Aldılar Ayazı Yolladılar Bize Buda Aynisi Yine Siyiracakmiş
8 inde kuzeyi hafif yağışlı olabilr.11 inde ise sistem güneyli geçecek gibi tabi değişim olacaktır ama güney keismler yineliyor sistem bunun sebebi de kuzey batıdan sokulan y.b
Ya Yeter Artık Bize Niye Uğramıyor Bu Sistemler Geçen de sıyırdı geçti
Hocam Corumu için Pazar günü ve Ayın 11 i için düsünceleriniz neler ?
Pazar Çorumda Kar Var Mı ?
Kıyılar için 20 25 günlük süreçte kar beklentim yok, arada yağmur geçişleri olabilir. Gündüz sıcaklıkları maksimum 17°C gecede min 2°C ye kadar düşebilir. Ay ortası ve sonuna doğru küçük sistemcikler olabilir, bu sistemcikler kıyılarda yağmur iç kesimlerde kky ve kar olarak görülebilir. Bekleyip göreceğiz.
İlk Sistem Beklentisi Ne Zaman ?
Sistemin -7 bandı girdiğinde yağışlar zaten kesilecekti öngörülen yağış haritasından belliydi ancak çorum tokat taraflarının yağış almamaso beni şaşırttı ben iç kesimleri yılın ilk karını görürler diye bekledim
Hocam Benim Köyüm Merkeze 7 km Ama Rakim olarak fark en az 400 m fln yüksekte bizim koyde kar tutmus corumda tik yok
kütlelerin yönü belirleyecek bunu radar takibi gerek ve bunun içinde eğer uykusuzluk söz konusu olacaksa yarın sabah erken kalkma durumunuz vs. varsa değmez bana sorarsanız.
bir kütle yakalama şansınız var gibi duruyor bana göre.
Hocam Kaç Arasi gibi olabilir o kutle tamamen tahmin olarak yani ogrenciyim sabah 7.30 marş ama bir saat tahmini yapabilirseniz o saatte kalkip bakarak 2 dk biliyorum zor ama sadece 1 tahmin
Hocam Yağıslar Güneye Akıyo Şansimiz Bitti Herhalde
Henüz sistem ömrünü tamamlamadı iç kesimleri etkileyen yağışlı sistem henüz Ankara-Kütahya-Eskişehir hattından yeni ayrılıyor takip etmeni öneririm.eğer kütleyi yakalarsanız örtü dahi oluşabilir.
Bugünkü yağış denizden gelen bir yağıştı size uğramaması normal.
Gerçekten Takip Etmeye Değer mi Hocam Sizce Söyle bi 10 dk lapa lapa kar görsem o bile yetecek bana