5.4 değildir ya 4.3 filan gibi o kadar sallamadı.
Beiträge von Murat4510
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Büyük ihtimal Akhisar ya da saruhanlıdan geldi herhalde.
-
Çok sallamadı Manisada 4 filan gibi.
-
Bir ara salihlide kırmızı kütle vardı istasyona vurmuş olabilir
Ben pek radara bakamadım, mağrum Yks sınavına pek bişey kalmadı denemeyle uğraşıyordum. Tele sık, sık bakamıyorum ama sınavdan sonra hep buralarda olurum.
-
Çok kısa süreli 5dk'lığına şiddetli yağış geçişi oldu, Mgm 11kg düştü diyor Salihliye, o kadar olmamıştır bence, yada istasyon çevresine daha çok yağdı.
-
nazilli gudubet gibi Yine kütle gelmiyo allahım ya
Aynı durum, Salihlide de var maalasef, bu sene iç kesimler çok bahtsız hakket.
-
Teşekkürler pergamon hocam, elinize sağlık.
-
Güneyimizde turuncu kütle belirmişti, rüzgar sağolsun kütleyide dağıttı maalasef, Salihlide artık bişeyler olduğundan şüphelenmeye başladım ciddi anlamda doğumuzdaki kütle eriyor, batımızdaki kütle eriyor, yağışı engelleyici bişeyler mi yapıldıda benim mi haberim yok acaba yahu, nedir bu.
-
O kütleler galiba, Manisa ve çevresini etkileyecek gibi gözüküyor sanırım.
-
Soma, Kırkağaç, Akhisar çevreleri yine iyi yağış alıyor, kuvvetle muhtemel.
-
Kuzeyden, yeni, yeni kütleler geliyor bakalım şu kütleleri bari değerlendirsek.
-
Bugünde, konumum Manisa-Salihlide gürledi, gürledi çileme dışında bişey olmadı gene sözde iç kesimde olucaz ama ciddi hatrı sayılır miktarda bile yağış alamıyoruz offf.
-
İzmir'in güneyinin iç kesimleri, Torbalı, Tire civarında fena kütle var, keşke dahada genişletse etki alanını.
-
Ödemiş, Turgutlu tarafını kırmızı vuruyor.
-
Kocaeli'li olan yok mu hiç efsane bişeyler oluyordur orda özellikle kuzeyinde.
-
Kocaeli 5dk'dır öyle vurduğu yeri inletir o kütle çok fena.
-
Salgını kontrol altına aldık mı?

-
Alles anzeigen
Aşısı bulunmadıkça bu meretin sonu gelmeyecek.
Bunun temmuz eylülü yok.
Yapılacak tek şey var
Maskeni tak.
Mesafeli ol.
Hijyene dikkat et.
En azından şuan ki durum kadar kötü olmaz dedim temmuzda, bu konuda gayet de haklıyım, şuan ki durum daha kötü.
-
Hep iç kesimler ağırlıklı oluyor ama, Sahiller iç kesimlerden her sistemde daha iyi yağış alıyor ben anlamadım bu işi hiç.






-
Bence sınavlar artık olsun gençlerde bu stresten kurtulsun bir an önce zaten daha da ertelenmez birisine 5 birisine 12 gün kaldı.
Lgs'yi bilmem ama bence en azından Yks ertelense eminim birçok öğrenci sevinir zaten, Yks temmuz sonunda olucaktı normalde sınav tarihinde değişikliğinden dolayı haziran sonu oldu, temmuz sonunda olmasını daha doğru buluyorum hem sağlık için hemde öğrenciler için gayet iyi olur.
