Ankarada göremediğimiz aksiyonu bugün Kırıkkale'de gördük.degisik şeyler oluyo burda.
Beiträge von Anatolia06
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kırıkkale'de neler oluyor acaba?

Kırıkkale'deyim bir saattir durmadı yagmur 2 3 gündür sıcaklık hiç 35 bandından düşmedi takip ettiğim kadarıyla bugünde keza çok aşırı sicakti.bunun bı patlamasi olacakti ve şuan o gerçekleşiyor.
-
Kırıkkale'deyim muazzam bir yağış var keskin çevrelerinde dolu ve sel haberleri aldım.
-
Afyon Isparta Burdur cevreleri yine fokur fokur kayniyo.
-
Batimizdan şehre yeni kütleler giriş yapmak üzere.
-
Yine manyak isiniyoruz bugün çöl tozu da eşlik ediyor dışarda insanın yüzüne yüzüne vuruyo sıcak.
-
Yine gök gurluyor saat sabaha karşı 5 yine güneyden bir kütle girişi var.
-
-
Pursaklar dikkat bomba geliyo
-
hala bi umut bekliyorum
Bahtsız Bedevi misin la sen

-
Deli Rüzgar çıktı bu arada dışarda herşey ucuyo
-
Bu arada Birleşik radar görüntüsünde kütlenin bir ucu Konya Yunak Akşehir taraflarında bir ucu ise karabuge çıktı nerdeyse.
-
-
-
-
Tren gibi dizildi mübarek.
-
Muhteşem bir yağmur var Etimesgut gök delindi resmen.
-
Beyler sarılar girmeye başladı vaziyet alın karisicak buralar artık gök gurultuleride duyulmaya başladı ve şimşekler bir an olsun durmuyor.
-
Birleşik radar görüntüsünde kütle daha toplu dururken Ankara radarı kütleyi dağınık gosteriyo şimşekler artık daha sık çakmaya basladi belirgin bir gök gurultusu duyamadım ben daha.
-
Etimesgut simsekler geceyi aydınlatmaya basladi.bu aniden oluşan kütle hepimiz için sürpriz oldu her ne kadar ipuçlarını verselerde.